Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhát adjak ebben az...

Milyen ruhát adjak ebben az időben a babámra?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
salynos én se tudom jól öltöztetni mert minden nap beizzadt eddig a háta a bkocsiba.peddig nagyon oda szeretnék figyelni . ö öt hós.
2009. ápr. 12. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig harisnya vékony naci,rövid ujjú body vékony pulcsi kendő. De így is beizzad a kocsiban. neki vetkőztetni még nagyon nem merném.6 hónapos pici lány.
2009. ápr. 12. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős?

Elég rá egy rövid bady és ha kicsi egy hosszu rugi, ha nagyobb, egy vékony naci meg egy vékonyabb hosszu felső, esetleg egy vékony mellénykével.

Sapi legyen!(a nap miatt, a szemét is védi egy kiskalap)

2009. ápr. 12. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ hány fok van nálatok. Mi lakótelepen lakunk és olyan meleg a lakás hogy mi felnőttek képletesen értve egy szál semmiben vagyunk, uh. a babámon csak egy rövid ujjú body van. Sétálni többnyire du. 4 - 5 körül megyünk, ilyenkor adok rá egy hosszú ujjú-lábú rugdalózót és mindig van nálam egy kis kardigán és vékony takaró. Amikor én már fázok rövid ujjú pólóba, akkor őrá ráadom a kardigánt és betakargatom a lábát. Egyelőre működik ez a rendszer.
2009. ápr. 12. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy öltöztetem ahogy én is felöltözök, plusz még neki a lábát betakarom egy pelussal is sétánál, hogy ne süsse a nap, ha amúgy pucéran lenne. Most 7 hós. De szerintem 3 hónapos korig úgy kell öltöztetni hogy +1 réteg ruha.
2009. ápr. 12. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!