Hogyan tanulsz/tanultál?
Akkor tanultam amikoör aludt és nem voltam túl fáradt. 4 hónapos volt a kcis mikor levelezőn kezdtem a fősulit. Illetve akkor tanultam mikor apa elvitte sétálni.
Ennyi másképp nem megy.
Én most fejeztem be az utolsó évem, egy éves a lányom a második évet is nagy hassal jártam már...
Amikor kicsi akkor tényleg csak akkor lehet amikor alszik, és szerencsére akkor még sokat alszik.
Mikor nagyobb lett nekem az pont a vizsga időszakjaim körül volt, úgy oldottam meg hogy imádott hintázni így az ajtófélfára szereltük löktem és közben olvastam neki a tételeimet. Egy idő után megunta és szépen elaludt, így még több időm lett! Kicsit gonosz húzás, de más lehetőségem nem volt. Utána szaladgálás közben érdekesen festett volna olvasni. Meg éjjel kiültem hajnali 1-2 órákig mikor már aludt.
Szerencsésen levizsgáztam és még rossz sem lett. Nekem is nagy volt a motivációm de mire a kezembe kerültek az okmányok igazán el is ment a kedvem és elég rendesen ki voltam... Nehéz, nagyon nehéz gyerek mellett, bár ez is a gyerektől is függ milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!