Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanulsz/tanultál?

Hogyan tanulsz/tanultál?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan anyukák válaszaira lennék kíváncsi, akik terhesen, vagy baba mellett kezdtek el egyetemre/fősulira járni, vagy még a közepében voltak amikor megérkezett a babus...22 éves vagyok, októberben születik a kisfiunk, terveztük, házasok vagyunk, minden tökéletes, kivéve azt, hogy nagyon szeretném a pedagógia egyetemet elkezdeni, és lehetőleg be is fejezni :) Gimi után mindig csak húztam az időt, elkezdtem tanulni ezt-azt, később pedig rájöttem, h nem is érdekel...Most úgy érzem, hogy nagy motivációt ad nekem a kicsi, hogy szeretnék olyan dologgal foglalkozni mellette amit szeretek is...nem csak úgy tengek-lengek a nagyvilágban. Külföldön élek, és Szegedre jelentkezek majd pedagógia szakra levelezőre, még májusban érettségiznem is kell biológiából, mivel nálunk teljesen más az érettségi és magyar mellett muszáj másik érettségi tantárgyat is felmutatnom, amit pedagógiához elfogadnak. Szóval kis bátorításra lenne szükségem, mert nagyon nem szeretnék csalódni, és másoknak is esetleg csalódást okozni...ha van kedvetek, írjátok le, hogy hogyan tudtátok az időtöket beosztani, mit tanultatok/tanultok, mennyi idő volt mire "belerázódtatok", mi motivált titeket, hogy ne adjátok fel, ha nagyon nehéz is volt...és mindenre kíváncsi vagyok! :) Köszönöm szépen a válaszokat előre is! És bocsi, hogy hosszúra sikeredett :) Üdv
2011. aug. 12. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor tanultam amikoör aludt és nem voltam túl fáradt. 4 hónapos volt a kcis mikor levelezőn kezdtem a fősulit. Illetve akkor tanultam mikor apa elvitte sétálni.

Ennyi másképp nem megy.

2011. aug. 12. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én most fejeztem be az utolsó évem, egy éves a lányom a második évet is nagy hassal jártam már...

Amikor kicsi akkor tényleg csak akkor lehet amikor alszik, és szerencsére akkor még sokat alszik.

Mikor nagyobb lett nekem az pont a vizsga időszakjaim körül volt, úgy oldottam meg hogy imádott hintázni így az ajtófélfára szereltük löktem és közben olvastam neki a tételeimet. Egy idő után megunta és szépen elaludt, így még több időm lett! Kicsit gonosz húzás, de más lehetőségem nem volt. Utána szaladgálás közben érdekesen festett volna olvasni. Meg éjjel kiültem hajnali 1-2 órákig mikor már aludt.

Szerencsésen levizsgáztam és még rossz sem lett. Nekem is nagy volt a motivációm de mire a kezembe kerültek az okmányok igazán el is ment a kedvem és elég rendesen ki voltam... Nehéz, nagyon nehéz gyerek mellett, bár ez is a gyerektől is függ milyen.

2011. aug. 12. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2011. aug. 13. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!