Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok buszozni a babával,...

Szoktatok buszozni a babával, babakocsival? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
9 hós,lehetn menni babaklubba,abba a bölcsibe ahová majd jövőre járni fog.De ugye az másik város,és busszal tudunk menni,így gondoltam most elkezdenénk a babaklubbot,mire eljön az idő,bölcsibe menni,addigra gyakorlottak legyünk,és a babaklub sem fog ártani egyikünknek sem.De nagyon félek,hogy mi lesz a buszon,és hogy távolabb leszünk a megszokott környezettől,még a kaja is kérdés.De nagyon mehetnékem van,szerintetek?
2009. ápr. 12. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyed nyugodtan. Meglátod imádni fogja. Én is féltem kicsit, de simán kibír 1 órás utazást távolsági buszon, imád huncutkodni... 9 hónapos kisfiú anyukája
2009. ápr. 12. 15:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

És mit tapasztalsz,könnyű babakocsival fel-leszállni a buszról? Segítenek ha kell?

2009. ápr. 12. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy nálatok milyen buszok járnak, olyan amin középen fel lehet szállni? Én Pesten lakom, nálunk szinte mindennapos a buszozás, simán felteszem a 7 kg-os babakocsit a majdnem 10 kg-os gyerekemmel együtt. De néha vannak kedves emberek akik segítenek, de ez egy héten kb. 1X fordul elő:)

Mikor távolságin utaztunk a mamához 60 km-t, kivettem a gyereket összecsuktam a babakocsit, közben kapaszkodott a lábamba kinyitottam az alsó részét bedobtam a babakocsit felszálltunk és ott ült az ölemben. Végig huncutkodott mindenkivel. Olyan jókat kacagott...Szerintem nem egy bonyolult dolog, csak ne görcsölj rajta és meglátod mind a ketten élvezni fogjátok.)

2009. ápr. 12. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Középen nem,csak hátul megengedik a babakocsis anyukáknak hogy felszálljanak,úgy tervezem hátul felszállunk,és előremegyek jegyet venni,a manóval majd a kezemben.

Igazad van,nem érdemes előre idegeskedni ezen,már tényleg várom hogy kimozduljunk,köszi a választ,akkor szerdán megyünk:-)

Minden jót Neked.

2009. ápr. 12. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is izgulok, nap mint nap lejátszom magamban a történetet. Én is eddig csak autóval utaztam vele, de hogy itt a jó idő, apánál meg a kocsi, néha bemegyünk majd busszal a városba. Én nem vagyok szívbajos, ha kell, kinyitom a szám, és megkérek valakit, hogy segítsen.

Én úgy tervezem, hogy a gyereket akár addig kenguruba is tudom tenni, vagy kézbe fogom, másikban az esernyő kocsi-ami nagyon könnyű- és veszek jegyet, és minél előbb leülök vele.

Sok sikert:-)

2009. ápr. 12. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk eddig úgy veszem észre hogy eléggé segítenek az ilyen szitukban.a sofőr azt is megengedte,hogy középen felszálljunk és csak a következő megállónál váltsak jegyet.amúgy én vittem már kocsival és kenguruval is-imád nézegetni és vigyorog mindenkire,hazafelé meg el is aludt :-) 5 és fél hónapos
2009. ápr. 12. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én babám még csak 5 hónapos lesz, de nap mint nap sokat buszozunk jókat csavargunk együtt a városba. Szoktak segíteni a felszálásba.
2009. ápr. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!