Aggódtatok, és végül egészséges lett a babátok?
Amikor még csak terhességi teszt alapján tudtuk, hogy terhes vagyok, egyik este úgy 22 után elkezdtem vérezni, persze nem rég laktam itt, s nem tudtam hová lehet fordulni, neten utánanéztünk a dolgoknak, majd telefonálgatások után megtaláltuk az ügyeletet, ahol megvizsgáltak, s mivel 1-2 hete kellett volna megjönnie, így azt mondták, hogy ez menses, de biztos voltam benne, hogy nem az. Addig addig állítottam, hogy még a vérzésem alatt is megcsináltam egy tesztet, s erős pozitív, hogy bent tartottak. Perszea lapon az szerepelt, hogy terhes (s nem az amit mondtak), s meg szeretné tartani a babát, s halvány pozitív a teszt. Hát ha mondtam, hogy erős, nem tudom a halványat honnan szedte. Másnap azzal riogattak, mivel a terhesség elején vagyok, ha az vagyok egyáltalán, akkor tuti bent fognak sokáig tartani, mert még nem biztos, hogy látszik a petezsák, s ha nem látszik, a vérzés miatt aggódnom kell.
Látszott, de még így is nehezen engedtek haza, én meg szombatra hívatalos voltam egy rendezvényre, amit 2 nappal már nem akartam lemondani. Saját felelőségre hazajöttem.
A 3 hónap után ismét vérzéssel a kórházba, más ügyeletes volt, kérdezte hol dolgozom, mondtam h munkanélküli vagyok, a válasz, hogy akkor menjek haza, mert otthon is tudok pihenni, s másnap menjek el a dokihoz, ahol megvárattak, 8-11-ig ültem ott, úgy hogy ömlött belőlem a vér. Hiába szóltunk még a megérkezésünkkor az aszisztensnek, a dokinak elfelejtett szólni, pedig még a kiskönyvemet is bevitte. SZTK-ba jártam, de a doki is ki volt akadva, hogy auz ügyleten hogy küldtek haza, s ott is várnunk kellett. Nem szólt neki senki.
UH-n megnézett, rendben volt minden.
35 hetesen azzal riogadtak, koraszülés lezs, mert 2 ujjnyira ki vagyok tágulva. 40+1 hétre született a kisfiam 9/10-es apgarral, kamrai szívsövény-hiány, s tüdőér-szűkülettel. Folyamatosan járunk kardiológiára, s mellette herezacskója születésekor nem szállt le. A szívsövényhiányt s szűkületet leszámítva egészséges, örökmozgó 6,5 hónapos kislegény.
Köszönöm a válaszokat, és együttérzek mindenkivel, akinek beteg a babája, bár úgy olvastam, hogy végül szinte mindannyiótoknak makkegészséges lett a picibabája.
Én gyönyörű, EGÉSZSÉGES kis ikreim (lányok) is megszülettek, semmi bajuk, szépen szopiznak, minden okés.
Köszönöm még egyszer, és mindenkinek nagyon sok boldogságot! :) Utólag tényleg tök fölösleges volt parázni.
Gralula az ikrekhez. Nekem is ikreim vannak, két fiú, 1 évesek. :-)
Én nem aggódtam a lányommal való terhességem alatt és az ikrekkel sem. Lányommal sincs gond (3 éves) és az ikrekkel meg mindenki be volt t-va hogy bajuk lesz, hogy korák lesznek, hogy stb.. Én nyugtattam mindenkit, és lám, igazam lett.
Mindig csak pozitívan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!