Szerintetek a Szatmári vezetéknévhez milyen fiú keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Szerintetek a Szatmári vezetéknévhez milyen fiú keresztnév illik?
Ajánljatok létszíves olyan neveket amelyek különlegesen csengenek, kissé régiesek és mégis modernek.
Ne legyen nevetséges és szappanoperás de a legfőbb cél, hogy felnőtt korában szégyen nélkül be tudjon mutatkozni. Előre is nagyon szépen köszönöm!
2011. aug. 10. 12:31
11/42 anonim válasza:
Szia!
Nekem elsőre a Balázs név jutott eszembe. De esetleg még Bálint,Botond? :)
13/42 A kérdező kommentje:
Jó nevek köszi,most komolyan teljesen őszintén mi a véleményetek a Kende keresztnévről?
2011. aug. 11. 07:12
14/42 anonim válasza:
Nekem tetszik.Csak nehogy Keninek becézzétek!
15/42 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az egyetlen bajom vele,mert ha becéznék olyan mintha lány neve lenne..
2011. aug. 11. 08:15
16/42 anonim válasza:
De minek becézni?Mi direkt olyan neveket kerestünk amit nem kell becézni,a szeretetet nem az mutatja meg,mennyire becézed a gyereked nevét.A Kende szép így,ahogy van.
17/42 A kérdező kommentje:
A Vőlegényemnek pontosan ugyanez a véleménye :)
2011. aug. 11. 08:54
18/42 anonim válasza:
Na ugye.:))
Pl a Hunor is olyan szép,de amikor először hallottam a játszótéren,h Huni,a hajam égnek állt.:)))
19/42 A kérdező kommentje:
Úristen Huni :D Tényleg elég érdekes.. Én még a Panka névvel vagyok így,nem szeretnék senkit meg bántani,de vannak bizonyos nevek tényleg amikről jutnak eszembe dolgok :D Nem egyszerű nevet választani,pedig rengeteg van! :)
2011. aug. 11. 11:27
20/42 anonim válasza:
6. válaszoló vagyok
nekem az ilyen ősmagyar nevek egyáltalán nem tetszenek, becézve pedig egyszerűen szörnyűek. Nálunk a játszón az egyik kisfiút Dusánnak hívják, őt Dusinak becézte az anyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!