Hozzátáplálás során, akik maguk főzték a bébiételt, mivel kezdtek és miket készítettek és hogyan a továbbiakban?
Én csak a Kecskemét sütőtök pürét veszem, a többit én készítettem. Alma, alma-barack, répapüré, krumpli-barack.
Nincs saját receptem, ahogy érzem, de lehet ez nem jó, rosszul is összeállíthatom az arányokat? Mondjuk amikor burgonyával sűrítek?
En is ilyen idosen kezdtem a hozzátáplálást. Eleinte elég csak ennyi, majd késobb megismerteted más ízzel is.
Csak simán megpároltam a zoldégeket, gyumolcsoket meg nyersen turmixoltam.
6 hónaposan kezdtem ,leginkább gyümölccsel, a főzelékek később jöttek, először volt az átmenet (gyümölcs és zöldség)
Burgonyával sűrítettem sokáig.
A répát utálta
köszönöm a válaszokat. Ha uzsira főzeléknek barack-krumplit kap, akkor milyen arányban célszerű keverni? egy- egy?
Cékla-krumplit?
Én is ilyesmiken gondolkodtam tegnap.
Én két barack + 3 krumplit csináltam mára, de nagyon kicsi krumplik (és az én fiam elég sokat eszik). Ezt úgyis érzed.
Tegnap a répa pürébe raktam baba almalét, nagyon finom lett (gondolom, sima almával is jó, csak nem volt itthon), imádta a fiam. Csak nagyon megfogta a hasát.
Én pár nap múlva vagy jövőhéten rizst is fogok csinálni almával, barackkal.
És miért kell általában krumplival sűríteni a főzelékeket?
Később lehet sajttal is, tudom ezt is.
Csak miért nem lehet főzeléknek is sima barack-almát-körtét stb. adni, miért kell oda a krumpli? A szénhidrát miatt?
12.23-as vagyok.
Na látod ezt nem tudom. De én adtam répát magában, krumpli nélkül is. Sőt szerintem fogok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!