Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem gond ha 10hónapos lányom...

Nem gond ha 10hónapos lányom minden hétvégét a nagyszüléknél tölt? Szeret ott lenni, nemén passzolom le ők kérik, de nem túl sokat van így távol tőlünk, nem kicsi még ehhez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez esetben, hogy a párod is sokat tud vele lenni, és a kislányod is szeret ott lenni, így szerintem semmi baja nem lesz. Általában ilyenkor a szülők jobban paráznak, mint a kicsik. :)
2011. aug. 8. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól csináljátok! És írigyellek is érte, ha az én anyukám is közelben lakna akkor én is oda adnám neki, mert imádják egymást, el fogad tőle ételt és el is alszik nála ... Minden szülőnek kéne ilyen kikapcsolódás, sok házasság azért megy tönkre mert a nő csak anya és megszünik nőnek lenni, mi is majdnem ebbe a hibába estünk. A lányom 20 hónapos és csak pár órát tőltött néha nélkülem, mert senkire sem tudtam soha rábízni egy napra sem. Neki is jó hogy más környezetben van, mást tanul, sokkal jobban fejlődnek- ezt tapasztalom. Én azt mondom használjátok ki, hogy így elvan nélkületek is, mert majd lehet jön egy olyan korszak, hogy nagyon anyás lesz egy ideig! Ne aggódj, jól csináltok mindent!
2011. aug. 8. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!