Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 2. babátok hamar összejött,...

A 2. babátok hamar összejött, vagy több hónapig próbálkoztatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

első babám elsőre. (2,5 éves nagyfiú)

a 2. baba is elsőre, de vele elvetéltem sajnos.

aztán rá 2 hónapra összejött megint. most 18 hetes pocilakó

2011. aug. 11. 13:52
 12/25 anonim ***** válasza:

gyorsabban összejött, mint az első

1. 3 hó

2. azonnal

2011. aug. 11. 13:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Az első az 5. hónapban, a kistesó elsőre sikerült:)
2011. aug. 11. 13:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Első babám a 6 hónapban,kistestvére elsőre,nem is akartuk elhinni :)mert több idővel kalkuláltunk akkor már.egy 3 éves és egy 9 hónapos kisfiam van
2011. aug. 11. 14:04
 15/25 anonim ***** válasza:

az első elsőre, a második 3.-ra.

a barátnőméknek az első 2 évre, a második elsőre. :)

2011. aug. 11. 14:07
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettő elsőre összejött. :-)
2011. aug. 11. 14:11
 17/25 anonim ***** válasza:

az első babát nem terveztük :), a második pedig a második hónapban :)

14 hetes kismami

2011. aug. 11. 14:20
 18/25 Bea24 ***** válasza:
Az első 1 év volt (most 2 éves), a második elsőre (most egy éves). :)
2011. aug. 11. 15:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Jövő héten kiderül. Az első baba 6 hónap alatt jött össze, a másodiknál most próbálkozunk 5. hónapja. Ha most sem sikerült, akkor már tuti, hogy nem jön össze hamarabb mint az első. De viszonylag sürget az idő, mert jövő szeptemberben megszűnik a munkahelyem, így decemberig meg is kell szülessen a picúr, hogy jogosult legyek megint mindenre mint az első gyereknél.
2011. aug. 11. 15:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs második, még tervben sem, bár már jó lenne, de a kétgyermekes ismerőseimtől mind azt hallottam, hogy vagy hamar összejött mindkettő, avagy az első kicsit nehezebben, de a második szinte elsőre. Dokim szerint az első teherbeesés és terhesség után már "tudja a szervezet, hogy mi a dolga", illetve, egy terhesség és szülés pozitív hatással van a termékenységre/hormonháztartásra. Lehet benne valami, mert kislányom igaz, elég hamar összejött (már 2 és fél éves), de előtte, mivel tök rendszertelen volt a menzim, többször jártam a dokimnál, babára készülés miatt, és kiderült, hogy nincs minden hónapban peteérésem. Igaz, egészen addig, kb. 6-7 éven át folyamatosan fogamzásgátlót szedtem, de azt is elsősorban azért, hogy rendeződjön a ciklusom, akkor is, ha peteérés nincs is a tabletta miatt. Kislányom miután megszületett, és megjött az első menzim (2 éve kb., Ő 7 hónapos volt nagyjából), na azóta minden egyes hónapban pontosan 29 napra jön meg. Ráadásul, ugyanabban az órában, reggel. Terhesség és szülés után lett végre rendszeres, kiszámítható ciklusom, addig soha nem volt.
2011. aug. 11. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!