Szép magyar leánynevek?
13 hetes kismama vagyok és nem tudom még a baba nemét de valahogy kislányt érzek és azt is szeretnék.
A második neve mindenképpen Magdolna lesz Édesanyám után akit most vesztettünk el sajnos 1 hónapja.Ezért is szeretnék lányt nagyon!!!
Czár a vezetéknevünk.A Czár Gréta Magdolna nagyon tetszene:-)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek.
A magyar neveket pedig úgy értettem-elnézést ha rosszul fogalmaztam-,hogy egyszerű szép kislány nevek.Nem szeretem és nem is tetszenek a manapság futó nevek amiket elnézést kérek,nem szeretnék senkit megbántani de divatneveknek tartok.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat :-)
Czár Melissza Magdolna
Czár Karina Magdolna
tudom,h ezek nem magar nevek ,de nekem nagyon tetszenek és a kislányodnak is biztosan tetszetnének,de persze a Gréta név és nagyon szép :)
Nagyon szeretem ezeket a neveket, és nem is túl cifrák:
Regina, Renáta, Linda, Lili, Lilla, Krisztina, Judit, Klára, Klarissza, Réka, Borbála, Hermina, Beatrix, Dorottya, Emília, Georgina, Bernadett, Blanka, Szabina, Veronika, Boróka, Erzsébet, Vivien, Fatima, Fruzsina, Gyöngyvér, Imola, Lea, Luca.
Kérlek írd majd meg, hogy mi lett a lányod neve!:-)
Szia!!!Még van 2 hetem hivatalosan ugyhogy még egyben vagyunk.A neve megvan,Kamilla Magdolna lesz:-))))
Nagyjából minden rendben,leszámitva,hogy 2 hete terhességi magasvérnyomásom van,kaptam 2 féle gyógyszert is napi 5x kell mérnem és vezetni a mért értékeket.Ezt a kis időt már félábbal is kibirom de hazudnék ha azt mondanám,hogy nem lennék már mindenen túl.
Köszönöm az érdeklődést:-)))
Szép napot kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!