Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szép magyar leánynevek?

Szép magyar leánynevek?

Figyelt kérdés

13 hetes kismama vagyok és nem tudom még a baba nemét de valahogy kislányt érzek és azt is szeretnék.

A második neve mindenképpen Magdolna lesz Édesanyám után akit most vesztettünk el sajnos 1 hónapja.Ezért is szeretnék lányt nagyon!!!

Czár a vezetéknevünk.A Czár Gréta Magdolna nagyon tetszene:-)

2009. ápr. 10. 16:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek.

A magyar neveket pedig úgy értettem-elnézést ha rosszul fogalmaztam-,hogy egyszerű szép kislány nevek.Nem szeretem és nem is tetszenek a manapság futó nevek amiket elnézést kérek,nem szeretnék senkit megbántani de divatneveknek tartok.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat :-)

2009. ápr. 10. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Az én lányom Franciska, engem is úgy hívnak, sőt a dédnagyanyámnak is ez volt a neve. Viszont ez most kezd divatba jönni.
2009. ápr. 10. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kinga :)
2009. ápr. 10. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Réka
2009. ápr. 10. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Czár Melissza Magdolna

Czár Karina Magdolna

tudom,h ezek nem magar nevek ,de nekem nagyon tetszenek és a kislányodnak is biztosan tetszetnének,de persze a Gréta név és nagyon szép :)

2009. júl. 27. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem ezeket a neveket, és nem is túl cifrák:

Regina, Renáta, Linda, Lili, Lilla, Krisztina, Judit, Klára, Klarissza, Réka, Borbála, Hermina, Beatrix, Dorottya, Emília, Georgina, Bernadett, Blanka, Szabina, Veronika, Boróka, Erzsébet, Vivien, Fatima, Fruzsina, Gyöngyvér, Imola, Lea, Luca.

Kérlek írd majd meg, hogy mi lett a lányod neve!:-)

2009. aug. 13. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
megszületett már a kislány? mi lett a neve?minden oké?
2009. okt. 2. 20:47
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia!!!Még van 2 hetem hivatalosan ugyhogy még egyben vagyunk.A neve megvan,Kamilla Magdolna lesz:-))))

Nagyjából minden rendben,leszámitva,hogy 2 hete terhességi magasvérnyomásom van,kaptam 2 féle gyógyszert is napi 5x kell mérnem és vezetni a mért értékeket.Ezt a kis időt már félábbal is kibirom de hazudnék ha azt mondanám,hogy nem lennék már mindenen túl.

Köszönöm az érdeklődést:-)))

Szép napot kivánok!

2009. okt. 3. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához és nevet is jól választottatok!
2009. okt. 31. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!