Mitől van az, hogy a 4 hónapos babám mindig álomba sírja magát?
Az én kisfiam 4.5 hónapos. Bizony én sem hagytam sokat sírni, nagyon sokat szenvedtünk a lefekvéssel, és bár sokan megköveznének, de végül az vált be, hogy mellre raktam, úgy tudott elaludni.
A sírni hagyás nálunk nem jött be, csak felhergelte magát, hiába írják a könyvek, hogy "ilyenkor csak fáradt, le kell tenni, kicsit még harcol, de aztán elalszik", a babám ezeket úgy látszik nem olvasta...
Kb. három hete valamivel könnyebb letenni este, nem tudom, mi változhatott, eddig is ügyeltünk a fürdés-evés-alvás rendre. Azóta csak nagyritkán nehéz az esténk, de akkor látszik, hogy a hasa fáj vagy pont oltást kapott aznap és valószínűleg amiatt nyűgös. Ez pont tegnap volt, úgyhogy velem feküdt le aludni, csak evés után raktuk a kiságyába.
Ja, még valami: a kiságyában legyen valami "anya-szagú", az sokat segít. Pl. reggel, miután felkeltél, tedd be a takaróját a paplanod alá.
Sok sikert, türelmet és kitartást - néha tényleg nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!