11 hónaposnak, napi kb 650-700 ml tápszer mellé mennyi tejterméket lehet adni?
Ez így mind okés, de a tejpépek is egészségesek a Milupa Kekszes stb. vassal és vitaminnal vannak
Tápszer: 100g tápszerpor/ 61,3 g
100 ml / 9,1g szénhidrát
Kekszes tejpép: 100g tejpép por/ 67,1 g
1 adag 180 ml/ 33,6 g
Ugyhogy semmivel sem cukrosabb!!!!
És nagyon szeretik a babák! :-)
tejpép? 11 hónaposnak? bármennyire is egészséges és egyáltalán nem cukros, én már nem adnék és nem is adtam a babámnak.
kérdező, továbbra is azt mondom jól csinálod!
én fiam 20 hónapos, 3x iszik babatejet, reggelire és a 2 elalváshoz, 700ml-t összesen, mellé rengeteg főzeléket és gyümölcsöt eszik, egészséges, az orvos szerint ideálisan van táplálva.
a délutáni alváshoz a tejét próbálom elhagyni de ragaszkodik hozzá, hiszem annyi tejtermékre van szüksége amennyit kíván! :)
13:32:
Ok, de az egész napi tápszeradagot nem lehet kiváltani egy adag du-i tejpéppel. A cukros dolgokat kerülöm, inni pl csak vizet iszik. Káros dolgokon nem tudom, mit értesz, de eléggé megválogatom, mit adok neki. Nem baj, ha nem értünk egyet, és végülis nem a tejpépről akartam itt vitatkozni.
13:44:
Az én kislányommal is így van, ragaszkodik a tápszerhez, reggelire, és déli és esti elalváshoz. Ha nem eszik ennyit, akkor éjszaka felébred, és bepótolja, pedig már rég átalussza az éjjszakát. Ő is jól fejlődik, nem elhízott, nem alultáplált, nagyon energikus, aktív baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!