Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki használja, mi a véleménye...

Aki használja, mi a véleménye a liliputi féle cipőkről? Melyik fajtát érdemes venni?

Figyelt kérdés

Látom a különbséget a cipőkön, de nem tudom melyiket lenne jobb venni. A drágábbik fajta ugye kint is használható, de ezt is adhatom az önállóan járni nem tudó babámra?

Minden vélemény érdekel!

Köszi

2009. ápr. 10. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyikre gondolsz mint drágábbik fajta de nekünk 5-6 ezer forintba került kb. Kintre nem való olyan puha bőr hogy pikk pakk lekopik nem beszélve a járni tanuló baba botladozásairól.

Nagyon jó mint ötlet, de nem értem HOL lehet használni lakáson kívül? Ahol meg úgyis zokniban van?

Nekünk van bölcsibe jó váltós cipőnek, de másra nem igazán értem, pedig az elv tetszik és maga a cipi is igényes és szép.

2009. ápr. 10. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi hasonlót használunk,csak nem lilliputi és fele annyiba kerül.Én a játszóra is abban viszem a gyerkőcöt,mert még a fiam nem tud menni csak ha fogjuk a kezét.Amúgy én azért szereztem be,mert a védőnő szerint ne adjak rá addig cipőt amíg nem tud menni,és ha a telekre megyünk ott az udvaron egészségesebb a mezítláb járás,de mivel sok a darázs ezért ilyet vettünk.Amúgy ezekben a cipőkben tud még kapaszkodni a lábujjával,és erősödik a talpizma.

Amint elkezd majd járni veszek neki rendes cipőt is.

2009. ápr. 10. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!