Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az infacolt rendszeresen,...

Az infacolt rendszeresen, minden szopi előtt adjátok, vagy csak akkor, ha fáj a hasa a babának?

Figyelt kérdés
10 napos a babám, nem minden nap hasfájós, olyankor is csak este-éjszaka
2009. ápr. 10. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csak éjszaka volt hasfájós, de akkor nagyon. Én úgy vettem észre, hogy az infacol alkalmanként nem hatott olyan gyorsan és jól, úgyhogy én minden kaja előtt adtam neki.
2009. ápr. 10. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, általában a babák, nagy részének este fáj a hasa, mivel addigra Megtellik az bélrendszer, emésztőrendszer, az egész napos kaja miatt.

Vettél észre változást, mióta az infacolt adod neki? Jobban érzi magát? Én azt ajánlom, hogy elöször, mindenképp próbálkozz a gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítással, masszírozd a hasát, főleg este...

2009. ápr. 10. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak nappal adom szipi előtt(de van, hogy elfelejtem), éjszaka nem.
2009. ápr. 10. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:

tegnap este, mikor elkezdett jellegzetesen a hasfájás miatt sírni, húzgálni a lábát, akkor adtam neki szopi előtt, majd az összes éjszakai szopi előtt infacolt és már az első fél óra után megnyugodott, telerakta a pelust és végigaludtuk az éjszakát

de nem tudom, hogy most nappal adjam-e neki mindig, vagy csak akkor, ha megint fáj a hasa

2009. ápr. 10. 11:21
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, a masszírozás, mecsek baby tea, hasra fordítás, büfiztetés nem használt sajnos
2009. ápr. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!