Az infacolt rendszeresen, minden szopi előtt adjátok, vagy csak akkor, ha fáj a hasa a babának?
Figyelt kérdés
10 napos a babám, nem minden nap hasfájós, olyankor is csak este-éjszaka2009. ápr. 10. 00:32
1/5 anonim válasza:
Az én fiam is csak éjszaka volt hasfájós, de akkor nagyon. Én úgy vettem észre, hogy az infacol alkalmanként nem hatott olyan gyorsan és jól, úgyhogy én minden kaja előtt adtam neki.
2/5 anonim válasza:
Igen, általában a babák, nagy részének este fáj a hasa, mivel addigra Megtellik az bélrendszer, emésztőrendszer, az egész napos kaja miatt.
Vettél észre változást, mióta az infacolt adod neki? Jobban érzi magát? Én azt ajánlom, hogy elöször, mindenképp próbálkozz a gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítással, masszírozd a hasát, főleg este...
3/5 anonim válasza:
Én csak nappal adom szipi előtt(de van, hogy elfelejtem), éjszaka nem.
4/5 A kérdező kommentje:
tegnap este, mikor elkezdett jellegzetesen a hasfájás miatt sírni, húzgálni a lábát, akkor adtam neki szopi előtt, majd az összes éjszakai szopi előtt infacolt és már az első fél óra után megnyugodott, telerakta a pelust és végigaludtuk az éjszakát
de nem tudom, hogy most nappal adjam-e neki mindig, vagy csak akkor, ha megint fáj a hasa
2009. ápr. 10. 11:21
5/5 A kérdező kommentje:
ja, a masszírozás, mecsek baby tea, hasra fordítás, büfiztetés nem használt sajnos
2009. ápr. 10. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!