"Dorogi" vezetéknévhez név ötletek?
Figyelt kérdés
leányzóhoz és fiúhoz egyaránt :)2011. aug. 6. 19:29
11/28 anonim válasza:
léccike majd írd meg, hogy hogy döntöttetek :) Érdekelne :) köszi!
12/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! nagypóon örülnék, ha írnátok még, mert a legtöbb nagyon tetszik :)
Kedves 20:56-os, majd mindenképp megírom, bár magunkat ismerve, könnyen lehet, hogy még jó sokáig vacilálunk :D
nekem most lányok közül nagyon megtetszett a Petra és a Mira is, fiúk közül még mindig a Dani és a Zalán. Apának eddig az Ádám és a Lili a fav :)
2011. aug. 6. 21:25
13/28 anonim válasza:
Nekem egyből a Dorogi Kamilla ugrott be.
14/28 anonim válasza:
Kata? :)
Nekünk ez lett a lányunk, a másik név a Petra volt.
Fiúban Attila.
15/28 anonim válasza:
Nekem egyből a Szonja és az Ákos ugrott be.
16/28 anonim válasza:
Dorogi Hanna, Dorogi Panka (hasonlít az Annára mindkettő, nekem az Anna így magába kemény hangzású) Dorogi Vince. Nincs Dorogi nevű ismerősöm. :D Írd majd meg, hogy döntöttél, sok alternatívát kaptál, felér egy utónévkönyvvel.
19/28 anonim válasza:
Nekem a
Dorogi Boglárka
Dorogi Benedek
tetszik a legjobban :)
20/28 anonim válasza:
Dorogi Mira
Dorogi Maja
Dorogi Szonja
Dorogi Zsófi
Dorogi Szofi
Dorogi Leó
Dorogi Levente
Dorogi Noel
:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!