Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónap alatt 1 kg súlynöveked...

1 hónap alatt 1 kg súlynövekedés soknak számít?

Figyelt kérdés
A kislányom 3 hetes és most voltunk ellenőrzésen. 3640g-mal született és most 4600g-mot mértek. Az sok, nem? Miért ennyi? Eszik ciciből, meg pótolni szoktam még lefejt tejjel, mert nem szívja ki rendesen. Eleinte tápszert kapott, mert későn jött meg a tejem. A védőnők tanácsolták.
2011. aug. 6. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
teljesen normális súlygarapodás,had egyen amennyit kér
2011. aug. 6. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pótoltam 3 hétig, mert nekem is neheze indult meg a tejem. Így esténként pótlást kapott. Utána szerencsére már csak szopi volt. 6 hós koráig havonta hízott 1 kg, volt egy hónap, hogy 1,5-et. Had egyen annyit amennyi jól esik neki. Nekem azt mondta a gyerekorvosunk, hogy anyatejes babát nem lehet túl etetni, és tegyem cicire, amikor csak kéri.
2011. aug. 6. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem sok, majd ahogy nő, úgy csökken a havontként súlygyarapodás.
2011. aug. 6. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez ugyanígy volt, kivéve a tápszert. 9 hónapos koráig havi 1 kilókat hízott, már azon gondolkodtam, hogy hány kiló lesz 2 évesen ha így halad... :o)

9 hónaposan volt 9 kiló, aztán 10 hónaposan is, majd nem sokkal egy éves kora után kórházba került (krupp miatt) és ott meztelenül mértek pont 10 kilót. Azóta 20 hónapos és 12 kiló, szóval két évesen nem lesz 27 kiló :o)))

2011. aug. 6. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Normális.Az enyém is ennyit hízott.A védőnőm nem volt tanácstalan.2550 gr született 2 hósan 5000 gr volt.Anyatejes.

Van olyan baba aki ennél is többet hízott.

2011. aug. 6. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom az elején havonta kb. 1350 grammokat hízott.

A doki mindíg mondta hogy imádja az olyan babákat,akik ilyen jó húsban vannak.. :)

Most lett 1 hete 2 éves. 13kg és 87cm. Se nem duci,se nem vékony...pont jó! :)

Szóval szerintem nem sok,nyugi! :)

2011. aug. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!