Miért "nyöszörög, nyekereg, sir" fel álmában a babám?
Figyelt kérdés
Ezt egy pár napja csinálja! csak pár kis hangocska, vagy nyöszörgés és alszik tovább, fel sem ébred. 4 hetes baba, ha a hasa fájna az gondolom nem ilyen lenne. ha fent van, nincs vele semmi baj, örök-mozgó, jól eszik nagyon is, Hála Istennek. szóval, nem értem miért lehet ez. pedig evés után volt büfi is, széklete max 1 nap kihagyással, de mindig van, olykor napi 3x is. pukizik is rendesen, főleg evés közben. Ötletei lennének?2011. aug. 5. 12:41
1/4 anonim válasza:
A babák 3 hós korukig újra álmodják a születést, ami nekik épp olyan nehéz volt mint neked. Ezért nyöszörög. Akkor se ijedj meg, ha felsír, mert akkor is ez a "baja."
2/4 A kérdező kommentje:
Oooh, ennél megnyugtatóbb választ nem is irhattál volna. remélem, hogy tényleg, csak erről van szó, bár ezt én még nem is hallottam, szóval az információ új számomra.
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!
2011. aug. 5. 13:00
3/4 anonim válasza:
Az én babám is 4 hetes és majdnem születése óta nyöszörög álmában. Sokszor felkelek rá éjszaka, mert azt hiszem, hogy már éhes, de mikor odamegyek az ágyhoz, látom, hogy mélyen alszik. Meg néha van olyan is, hogy megijed álmában. Ilyenkor kapkod egyet a kis kezével és llábával, de ugyanúgy alszik tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk is van rossz álom, mármint olyan, mintha hirtelen megijedne valamitől és ugyanúgy a keze meg a lába megrándul, de szintén fel sem ébred! most is fel-fel sir kb. 30 másodpercig tartanak ezek, megsimogatom és alszik ugyanúgy tovább. csak nálunk annyi a különbség, hogy pár napja van, és persze, hogy aggódom, mert eddig olyan szépen átaludta a két evés közötti időt egy pisszenés nélkül. most meg... nem tudok szegénynek segiteni, igy csak hagyom, hogy elmúljon neki vagy olykor megsimogatom a kis pofiját vagy hátát.
2011. aug. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!