Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagykőrösön mi a véleményetek...

Nagykőrösön mi a véleményetek dr. Kovács Zsoltról?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi Oroszi dr. nőnél vagyunk, és minden ok. (8hos baba)

Nektek baj van a dokival? Öcsém nála van, bár ő már nagy (16éves)

2009. ápr. 9. 13:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nincs BAJ!!/kicsit hangulatember/ Hallotam rá panaszt (több anyukától+védőnötől)és kicsit megrémültem!!
2009. ápr. 9. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom, hogy öcsém szereti, viszont Oroszi drnőt helyettesiti és ugye nem ugy fogja meg a gyereket mint a nők vagy ilyesmi megfogalmazást hallottam már én is... de semmi gázosabb történetet nem.

Boldog babázást neked!

2009. ápr. 9. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ti nála vagytok?
2009. ápr. 9. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen!!! Kis
2009. ápr. 9. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó orvos!!Mi nála vagyunk a kisfiammal,s mindig kedves volt hozzánk,jó párszor voltunk nála!Én nem vettem észre,hogy rosszul nyúlt volna a kicsihez.
2009. ápr. 9. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Kislányom 13 hónapos! Hála nem sokszor voltunk nála mint beteg "1-szer" kis megfázással! Mások azt mondták hogy örülnek ha Oroszi doktornő helyetesíti mert van esélyük a gyógyulásra!
2009. ápr. 9. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam!
2009. ápr. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!