Mit kell figyelni bébikomp vásárlásnál?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 09:55
1/3 anonim válasza:
Ne vegyél!
Másszon, és kapaszkodjon.
A gyógytornászok nem ajánlják, a későbbi járás miatt.
2/3 anonim válasza:
azt hogy kényelmes legyen a babának igazábol olyan nagy kölömbség nincs a kompoknál de az jo ha minél magasab a háttámlája ,én csak annyit irnák hogy az én fiamnak semmijen hátránya nem származott abbol hogy a komba volt naponta vagy 3 órát szakaszosan nem egyhuzzamba ö imádta és legalább jöhetet utánam a lakásba ,amugy meg egy éves korára tökéletesen járt és most 7 éves és nagyon szép egyenes háta van az oviba is mindig dicsérték ugyhogy nekünk nem okozot semijen problémát a komp de ezt te döntöd el
3/3 anonim válasza:
en azon a velemenyen vagyok,hogy nyugodtan hasznalhatod az en kislanyom amikortol egyedul tudott ulni mar bele volt teve ugy,hogy a laba ne erjen le a foldre s mar 10 hosan egyedul ment.amire figyelj hogy jo minosegu legyen,mert eloszeretettel utkoznek a butoroknak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!