Tízórai és uzsonna ötletek?
Előbb a joghurt és túró és utána a vaj... ha már ezen vacilálsz. De túró, joghurt 8 hós kortól ajánlott, vaj 1 éves kortól!!!
Az én kisfiam is a Tieddel egyidős, én néha (heti kétszer) adok neki natúr joghurttal összekevert gyümit vagy túrós gyümit. Szereti, nincs is vele gond.
Nálam a tízórai gabonapép sok turmixolt gyümivel (banán, őszi, alma, kajszi stb.). Du. kap egy üveges sütőtök-alma-körte cuccot. Így szereti ezeket a dolgokat, de ha kevés, akkor párolt almát kap krumplival összeturmixolva. Na, az telíti is és nagyon fincsi is:)
vegyél sima zabpelyhet!Az aldiban nagyon jót lehet kapni(0,5 kg, 200ft, kék papír csomagolásban van)
Ezt beleteszed forró vízbe, 5-10 percig hagyod, szépen megdagad, gyümölcsöt keversz hozzá.
Nagyon finom gyümölccsel, tele van rosttal, és nem is drága...
Amúgy én van, hogy uzsira pl csak simán 1 banánt adok fiamnak, vagy barack-alma-keksz tízóraira.
Nálunk a vajas kenyér az reggeli/vacsora.
10 hónapos a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!