Egy 6 hónapos babának miket kell már tudnia?
Figyelt kérdés
Pl:ülni,kúszni stb....2008. márc. 3. 15:45
1/3 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon múlik azon, hogy mennyire erős a pici. Nekem 6 hónaposan már mászott, ülni csak úgy tudott, ha jobbról-balról kitámasztottuk. ne aggódj, ha még nem csinálja, ha elég erősnek érzi magát, akkor úgy sem tudod lekötni sem.
2/3 anonim válasza:
szia,
Ez teljesen eltérő lehet...
Az én kiscsajszm 22. töltötte a 6. hónapot. Pár napja kezdett kúszni.
Egyébként ezeket csinálja régóta: karjaival kitámaszt, tárgyakat egyik kezéből a másikba vesz, kiabál, kacag, nevet, négykézlábra pattan, előre-hátra billeg, hanyatfekve fogja a lábait, mellkashoz húzza, leveszi a zokniját, mindent visz a szájába, minden érdekli, apró mintákat pórbál leszedni, szokjuk a bilit, stb....na hát valami ilyesmi, bár tuti sokmindent kihagytam..:)
Írj privit, hogy nálatok hogyan fejlődik a drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!