Mi a véleményetek, tapasztalatotok az alábbi sportbabakocsikról?
Nekem volt Hauck Caprim, de gyorsan el is adtam mert szerintem egyáltalán nem jó kocsi!
Legfontosabb, hogy nem állítható a lábtartója, így a gyerek lába állandóan lóg. Ha pl, aludni szeretne, így elég kénylmetlen lehet.
A másik a háttámla!Szörnyű ahogy ki van alakítva!Semmilyen stabilitás nincsen benne, csak úgy egy kis zsinor tartja, és lefeg-lofog össze vissza.
Szóval,én a Caprit nem ajánlanám, de tanácsolom, hogy nézd meg élőben is, úgy jobban tudsz dönteni.
Másik kocsiról nincsen tapasztalatom, de szerintem ugyan az csak pepitában.De annyi szóljon mellette, hogy van hozzá lábzsák, esővédő stb.., de 15ezerrel drágább..
A tolókar is más! Nekem szempont volt az is.
Egyébként szerintem Espiro.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom még a hozzászólásokat!
Meg szeretném nézni mind a két kocsit élőben is, de ha tudtok valami ilyesmi babakocsit, amivel meg voltatok elégedve, szívesen veszem a javaslatokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!