Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig forgattátok a babát a...

Meddig forgattátok a babát a kiságyban?

Figyelt kérdés
2 hetente mindig megfordítottam a babámat a kiságyban. most 6 hós múlt, védőnő szeint még forgassam, de szerintem már fölösleges, mert már úgyis arra forgatja a buksiját amerre akarja.
2009. ápr. 8. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én az első három hétben csináltam ezt, tovább nem. igaz, hogy nálunk beigazolódott egy kis nyaki izomletapadási gond, így gyógytornára kezdtünk járni, ahol "rendbe tették" a fejtartását. szerintem 6 hós korában már úgyis úgy fog aludni, ahogy neki kényelmes, hiába támasztod, forgatod, hasonlók.
2009. ápr. 8. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem forgattam. Forgott ó állandóan magától is.
2009. ápr. 8. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem forgattam
2009. ápr. 9. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sosem forgattam, már a kórházban is emelgette, forgatta a fejét. Egyáltalán nem feküdte el a buksiját így se. Ja! És egyik gyerekemét se forgattam, nem csak a picijét nem, nekik is szabályos a fejük :))) Egyébként szerintem hiába forgatja az anyuka a baba fejét, az úgyis úgy fog aludni, ahogy neki kényelmes...
2009. ápr. 9. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
én sem forgattam. eleinte a hátán, a fejét oldalra fordítva aludt, most pedig már jó ideje oldalt (8 hós múlt). De ha kényelmetlen volt neki, forgott magától is, már az első hetekben is gyakran volt olyan, hogy pl. keresztbe fordulva ébredt reggel a kiságyban:)
2009. ápr. 9. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!