Popsikrémet csak az esti pelenkázáshoz kell használni?
Szia.Én csak este fürcsi után kenem a popóját,meg kaki után.Nagyon szép a popója.Kezdetektől így csinálom,most 5 hós.
Szerintem ez attól függ,milyen a baba bőre,mennyire érzékeny.
Úgy látom, azok támogatják a popsi kenőcs nélküliséget, akiknek a babájuk még nem, vagy csak alig eszik szilárd táplálékot.
Majd kíváncsi leszek, hogy mik lesznek a tapasztalataik később, ha mág komolyabb dolgok lesznek a pelusban.
Azért nyilván mindenkinek más vált be, de azért hosszú út áll még előttük a pelenkázás, popsiápolás terén.
Főzeléket, gyümölcsöt, húst eszik. "Komoly" táplálékot, "igazi" szilárd kaját még nem.
Popsikrémet reggel, kaki után, fürdés után (azaz alvás előtt) használunk. Fogzáskor du még egy krémezést beiktatok. Ez azt jelenti, h a napi 6 pelenkából 3-5 alá kerül krém. Mindig Sudocrem, és soha nem piros a popsija.
Ha a szilárd ételeknél baj lesz, majd használom többször. Most jó így.
06:51-es újra.
Elfelejtettem írni: sokat szellőztetem a bőrét.
Azon az elven nem kenem mindig, h a krém víztaszító. Ha ez így van, ehhez réteget kell vonnia. Ha von, akkor a levegő sem jut a bőrhöz, ergo nem szellőzik.
Kenjétek be a kezeteket nappal vele, ragasszatok köré egy betétet, majd húzzatok rá egy pamutkesztyűt, majd bírjatok ki így egy órát 22 fokban!
Nna. Ezért igyekszem nem mindig kenni, és sokat hagyni pucéron a popsiját. Úgy élvezi, olyan boldog, ha pucér lehet! Öröm nézni. 20-25 fokban már egy betéttől is megbolondulnék, hát még egy pelenkától?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!