Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak a babámnak hogy ne...

Mit adjak a babámnak hogy ne legyen kemény a széklete? 4. fél hós szopik meg már eszeget is.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mennyire kemény a széklete?

Nyílván ha már eszik mást is mint tejcsi akkor kemény lesz a kakija(persze nem betonkeménységű)

2009. ápr. 8. 20:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Az eleje annyira kemény hogy alig tudja kinyomni és néha segíteni is kell neki lázmérővel, amit kap (srépa pép burgonya banán alma sütötök stb)
2009. ápr. 8. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
hát ezek széklet fogok mert hasmenésre is almát krumplit adunk! Öszibarackot és céklát felváltva v. keverve add azokhoz ! A banán is széklet fogo! Vagy baracklét !
2009. ápr. 8. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Az öszibarackot hogy adjam neki????
2009. ápr. 8. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:

szia! az én babám nagyon szorulásos tipus és barack a gyógyír :)

minden nap kap kb. 30 ml bébi barack levet (én dolgozom itthon baba mellett, nem tudok magam készíteni, meg most amúgy is macera lenne).

az alma, sütőtök nálunk is nagyon fogott. sok sírás lett a vége. most ezeket csak baracklé-öblítéssel kapja.

de a paradicsomos krumplitól simán kakilt, a mellé barack sem kellett :)

2009. ápr. 8. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom 5 hós anyatejes és mi is eszegetűnk már bébiételeket. Ugyanez a helyzet mint nálatok . Az eleje olyan kemény alig birja kinyomni meg sok kis darabba jőn ki.Tegnap megitattam vele egy űveg alma-erdeigyűmőlcs izű bébiitalt és hát meghozta a várva várt eredményt.Tegnap 1-szer ma pedig 2-szer volt neki. HÍG kaki.
2009. ápr. 8. 23:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok vagy pedig próbáld ki az őszibarack bébiitalt. Valamelyk csak segit. Sok sikert.
2009. ápr. 8. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy őszibarack levet, vagy veszel őszibarackot, meghámozod, összeturmixolod és úgy adod kanállal neki. De ha rám hallgatsz (tapasztalatból írom) veszel a gyógyszertárban édesköményt, forralsz vizet, egy csipetnyit beleszórsz, hagyod hogy szalmasárgára színezze a vizet, és ezt a teát adod neki. Hatásos és egészséges!
2009. ápr. 9. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
nekünk is kemény volt a kaki, egy egész napot szenvedett vele. sajnos nálunk nem használtak a fent emlitett gyümik. vettem espumisan cseppet, kifejezetten babáknak való, 1-2 órán belül lett eredménye és azóta is rendben minden. a betegtájékoztatón az is van irva, hogy napjában többször is lehet használni. csak ajánlani tudom!
2009. ápr. 9. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:
a frissen facsart narancslé is segít
2009. ápr. 9. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!