Gyűjti valaki az üres bébiételes üvegeket? Én igen, majd csak jó lesz valamire alapon. De mire?
Mi is gyűjtöttük. Virágmagot tartunk benne, szeritnem erre kiváló.
Illetve a garázsban apró kis kütyük tárolására, szortírozására is kiváló.
Köszönöm! Majd megpróbálom :)
Az őszibarackot leturmixolom, elteszem az üvegekbe, be a fagyóba. Ha kiveszem gondolom egyből meg kell ennie mindet, a maradékot én ehetem meg. Utána már nem lehet tárolni a hűtőben, igaz?
Akkor nem baj, ha egyből barna lesz, és már a fagyóba is úgy kerül?
Én egy csomót a sógornőmnek adtam, aki óvónő, és mindenféléket tárolnak benne az oviban.
Egy részébe nekem is lekvár, paradicsom stb. van.
És eltettem 40 darabot, hogy mikor visszamegyek dolgozni, az osztályommal mécsestartót csinálunk belőle anyák napjára. (Erreföl nem vettek vissza, azért elteszem, hátha...)
Válaszolnátok a közben felmerült kérdéseimre! Köszönöm előre is!
Milyen püréket tesztek el fagyóba?
Nem baj ha az őszibarack megbarnul és úgy rakom el, adom oda?
Én is kezdő vagyok, de én pl. csak negyedbe vagy félbe vágom a barackot, s úgy teszem el, fóliába becsavarom helyhiány miatt, de ezt majd akkor adom oda neki, ha már nem lehet kapni barackot a piacon. Sajnos keveseket tudok eltenni, így emellett bébiétel is lesz.
Nekem ezt a szomszédom ajánlotta, akinek pár nappal idősebb a babája (szintén első baba). Ő is így csinálja, de ő már adott így a babának, s nem panaszkodott, annyiban másabb., hogy vizesebb.
Én is az óvodának adtam sokat. Már bőven karácsony előtt megkérdeztek, hogy vannak-e ilyen üvegeink.
Barkácsoltak valami kis ajándékot belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!