Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg a husvétot?...

Hogy oldjátok meg a husvétot? Mert 2 nap de nekünk 3 felé kéne menni, de a fiam még csak 6 honapos és nem hiszem hogy jo neki ha minden nap visszük és nem tud pihenni rendesen.

Figyelt kérdés
Az én szüleimhez külön külön kell menni (külön vannak) és a párom szülei,nagymama,testvére,meg 40 km-re laknak igy hogy oldjam meg?Ha meg egyikel találkozunk a másikat a következö hétre ossztom be akkor abbol sértödés van miért ö nem husvétkor stb.,nálatok hogy zajlanak az ilyen ünnepek?Én már elöre utálom hogy ez mindig igy lessz,jo lenne valami jo megoldás,de van olyan?
2009. ápr. 8. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szüleimhez megyünk és mindenki oda jön, mi 4-en vagyunk tesók, nem is tudnánk két nap alatt végig járni a rokonságot, így húsvétkor kb. 25-en leszünk, persze akkor lesz a fiam keresztelője is így minden egyszerre mehet :)
2009. ápr. 8. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi 14 év után nem megyünk senkihez, inkább a gyerekkel elmegyünk kirándulni.

Idáig mi is mentünk minden sátoros ünnepen, a párom családjához és az enyémhez is, így sosem voltunk otthon együtt ünnepekkor. A nagyobbik gyerkőc 11 a kisebbik 9 hónapos és most nem megyünk senkihez.

Karácsonykor a kicsi már alig bírta, mert mentünk mind a három nap akkor fél éves volt és a végén már csak sírt annyira kifáradt. Ezért döntöttünk így.

2009. ápr. 8. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van, hogy mi is megyünk a három gyerekkel, és hozzánk is jönnek. Megyünk anyuhoz, az anyósomhoz, barátokhoz. Jönnek hozzánk a dédimamák, ők hárman vannak, valószínűleg szombaton itt ebédelnek. Akkor én főzök. Évek óta hasonlóan telnek az ünnepek, de most a 6 és 9 éves mellett van egy kisbabám is, úgyhogy előre is kell készülnöm. A férjem nem nagyon szeret menni, nem igazán élvezi, hogy autóból ki, rokonok, aztán haza, de muszáj menni, mert hiába az anyósomnál is az autó, ők nem nagyon jönnek...Általában egy órát vagyunk egy-egy helyen, és megyünk tovább. A gyerekeknek is kell pihenni.
2009. ápr. 8. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Én sem megyek sehova, csak anyumékhoz, meg anyóshoz, oda meg az jön aki akar. Én is tanultam a karácsonyból. A gyerek totál kifáradt utána hetekig alig birtam vele, csak sirt meg sirt. Majd ha nagyobb lesz megyünk.
2009. ápr. 8. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

I úgy oldjuk meg hogy nem megyünk senkihez. Fogjuk a gyerekeket és elmegyünk kirándulni.Mi arra használjuk ki az ünnepeket, hogy a gyerekekkel legyünk és csak velük foglalkozzunk. A rokonok már megszoták és nics sértődés.

Én ezt csak ajánlani tudom a gyerekek egyszerűen imádják hogy csak ők vannak a középpontba.

2009. ápr. 8. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Kösz,hog lepontoztatok. Nem tehetek róla, hogy ilyen a gyerekem és besokall a som ászkálástól. Én sem nagyon birom ezt a kocsiba be, kocsiból ki dolgot. Hol elalszik, hol felébred felborul a napja és akor már holt nyügi. Nekem fontoabb, hogy a gyerekem kiegyensúlyozott maradjon, mint az ünnepek körüli felhajtás, aminek amúgy sem látom értelmét.
2009. ápr. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!