Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a 7 hós, hozzátáplált,...

Milyen a 7 hós, hozzátáplált, tápszeres babátok széklete?

Figyelt kérdés
Már bocsánat a kérdésért:)csak olyan hígnak tartom ahhoz képest h hozzátáplálunk!Igazából párszor volt h keményebb volt,úgy egybe állt,meg bogyózott,de a legtöbb esetben olyan mint a krém,nem híg de nem is kemény!
2009. ápr. 8. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk általában 2 kaki van egy nap. Az első kaki vegyes szokott lenni, kemény, egybe van állva és mellette rengeteg bogyó. A második krémesebb szokott lenni. Én reggel és este adok neki tápszert, egyszer gyümit, egyszer főzit és egyszer kap Sinlac-ot, és sűrűn itatom.

Mit eszik a babód? Hányszor adsz neki tápszert?

2009. ápr. 8. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár mi még csak öt hósak vagyunk, de hozzátáplálunk és vegyes tüzelésű.Főleg sütőtök, őszibarack és alma, tejpép és sinlac.És rengeteg víz.A széklete krémes állagú, de formált, szóval nem folyós.Minden nap egyszer kakál.
2009. ápr. 8. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Reggel tápot kap,majd gyümit,majd főzit,majd Sinlacot és este megint táp,mindemellett 2-3 deci tea!:)Szóval ez így ok?Mármint a kaki:)

2009. ápr. 8. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok.Kb mi is így csináljuk.Csak én nem adok neki teát, hanem vizet.Mert imádja.:)

Arra vigyázz csak, hogy ne legyen szorulása.

2009. ápr. 9. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és figyelj, hogy mennyiségileg meglegyen a korához szükséges tejalapú kaja(tápszer, tejpép)adag naponta.
2009. ápr. 9. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!