Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál egy lázas 4 hónapos...

Mit csinál egy lázas 4 hónapossal az orvos, amit én nem tudok megcsinálni?

Figyelt kérdés
4 hónaposomnak 2 napja hőemelkedése van (8 tized, ma reggel "csak" 4 tized), kapott kúpot, bőséges folyadékot, Cebion cseppet... Védőnő mondta, ha holnap is ez lesz, gyerekorvos... Mit szokott vele csinálni a gyerekorvos ezeken kívül? Bocsi, ha idétlennek tűnik a kérdésem, első babám, és nagyon ideges vagyok.. :(
2009. ápr. 8. 11:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Oltást csak jövő héten kap, tehát nem attól van. Kicsit tüsszög...
2009. ápr. 8. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán antibiotikum. Ne izgulj annyira, mert ideges lesz a babád is.
2009. ápr. 8. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha gyulladás okozza a lázat, kap rá gyógyszert. Az én babóm 5 hónapos vírusos torokgyulladása van, láza is, antibiotikumot kap, köhögéscsillapítót, kétféle orrcseppet, lázcsillapítót. :-(

Remélem nálatok elmúlik a láz.

2009. ápr. 8. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
ja, és nem idétlen a kérdés. Tudod, itt bármit megkérdezhetsz!
2009. ápr. 8. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj szegénykém. 5 hónaposan torokgyulladás? :(( És azért vidám? HOgy viseli? Az enyém elég jókedvű..
2009. ápr. 8. 11:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, hogy bármit megkérdezhetek, csak kaptam már olyan választ is, hogy miért nem a google-ben keresek? :)
2009. ápr. 8. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Kaptam már úgymond kioktatást.Szégyelje össze magát aki ilyet ír! Én nagyon szívesen megkeresem a választ a google-ben.Olyan jó érzés ha tudok segíteni:))
2009. ápr. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!