Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dentinoxal kapcsolatos kérdés!...

Dentinoxal kapcsolatos kérdés! Ha a babám nagyon sír, nyűgös, és bekenem Dentinoxal az ínyét, erre megnyugszik, akkor biztos, hogy a fogzástól sír? Mennyi ideig lehet használni azt a gélt?

Figyelt kérdés
Még csak mocoroghatnak a fogacskái, mert az ínye nem duzzadt. 3,5 hós. Tudom, hogy naponta max 3x kenhetem, de mégis hány napig? Mert ugye lidokainos. Mennyi ideig szabad egyhuzamban használni, mert a kis foga még biztos hónapokig nem jön elő. :(
2009. ápr. 8. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Bizony lehet a fogzás! A mi picurunknál is 3,5 hónaposan kezdődött a kálvária, a Dentinoxot akkor kezdtük el használni, most 8 hónapos és még mindig használjuk. Mellette a Viburcol kúp és a Chamomilla vulgaris is porondra lépett és így nyugis már éjjel is. Nyugodtan használjátok.

Ja, az első fogacskák 7 hónaposan bújtak elő.

2009. ápr. 8. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Addig lehet hasznalni amig szukseges. En ugy olvastam a betegtajekoztaton. Az en lanyom most 4 hos es o is nagyon nyugis lesz amikor bekenem, rendesen orul neki. A tegnap jottem ra pont, hogy ezert lehet annyira nyugtalan es siros.

En meg a melegre fogtam.

2009. ápr. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!