Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor legyen a keresztelő?

Mikor legyen a keresztelő?

Figyelt kérdés

Szeptember 07-re vagyok kiírva, a keresztszülők már megvannak. Hány hónaposan szokott lenni?

18 hetes kismami

2009. ápr. 8. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk húsvét első napján lesz, ez úgy szép :)

Mi most 3 hónaposak vagyunk, szerintem annyira nem kor függő, mindkét keresztlányom már 10 körül volt mikor megkereszteltem őket.

De babakorban nagyon szép szerintem :)

2009. ápr. 8. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt szerintem nektek kell tudnotok. babakorban akarjátok, v rábízzátok, h melyik vallást választja majd. szóval a ti döntésetek.
2009. ápr. 8. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk még nincs meg a pontos időpont, de május vége június elejére szeretnénk. Akkor 7 hónapos lesz.
2009. ápr. 8. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég nehéz tartani egy akkora babát, ha választani kéne vagy kisebb korban vagy idősebben!

A lányomat 2,5 hósan kereszteltük, a keresztfiam 7 hós volt, de adogattuk egymásnak 4-en mert HALÁL volt! Az a 30 perc, kitett 1 órát!

A lányomat könnyebb volt, de hugom aki a keresztanya másnapra fájt a karja rendesen!

Az én lánykám lévén hogy nagyon picike végigaludta, keresztfiam 7 hósan már minden érdekelte, a papot se lehetett hallani úgy kiabált!

Szóval szerintem kisebb korban inkább! Mikor még szépen megvan a kezedben! Vagy nagyobb korban mikor van egy pici önkontrollja is már!

2009. ápr. 8. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

A picurunk 10 napos volt és itthon volt a keresztelő családi körben. Mi fontosnak tartottuk, hogy minél hamarabb felvehesse ezt a szentséget és hála Istennek volt pap, aki eljött házhoz.

Szerintem kérdezd meg a papot, akivel kereszteltetni szeretnétek a picit, a végső időpont úgyis tőle függ.

2009. ápr. 8. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi két nappal azelőtt tartottuk hogy 3 hós lett volna. Az enyém is végig aludta az egészet . Észre se vette hogy leöntötte a pap. Nagyobb korába már nem olyan szép és sok pap amúgy sajnos el se vállalja.
2009. ápr. 8. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Legszebb időpont a keresztelésre a pünkösd:-)
2009. ápr. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!