Más Anyuka is még maga felé fordítva tolja a
babakocsiban már ülő babáját?
Figyelt kérdés
A szomszédasszony rákérdezett a minap, hogy miért tolom még mindig így a babámat? Őszintén szólva így nyugodtabb vagyok, látom mit csinál, mikor alszik el. Így is tud nézelődni, meg aztán ha elalszik, nem mindegy, hogy melyik irányba megy a kocsi? Azért érdekelne, hogy van-e még anyuka, aki hasonlóan tesz. 7,5 hós baba anyukája.
2009. ápr. 8. 07:48
1/7 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 13 hónapos, de még mindig úgy tolom, hogy szemben van velem. Másképp nem is hajlandó nyugodtan ülni, mert sír, ha nem lát... Én teljesen jó és hasznos dolognak tartom ezt a módot, mert így lát engem is, és a környezetet is. Hosszú nyugodt sétákat tudunk így tenni.
2009. ápr. 8. 08:05
2/7 anonim válasza:
Szia!
11 hónapos kislányomat én is mindíg így tolom. Most nagyon anyás ezért ha nem lát, nem is nyugodt. Így meg ő is és én is nyugisak vagyunk. Látom, hogy mit csinál merre figyel, és beszélgetünk is. De nem értem miért gond ez. És egyáltalán miért is foglalkozol azzal, hogy egy szomszéd vagy bárki mit mond? Nektek így jó és kész.
2009. ápr. 8. 08:11
3/7 anonim válasza:
Én a lányomat 6hós korától elöre töltam.Neki is jobb így mert elöre néz nemhátra felé.Többet lát.Mikor szel fíjt akkor fordítottam át.8 hós korától sportkocsit használunk,azt pedig csak 1 irányba lehet tolni.Ami nem is baj...A lányom most 15 hónapos.Nagyon anya´s,de se´takor sosem volt gonduk azzal,hogy elöre ne´zett.Söt jobban is tetszett neki.
Próbáld ki....
Mi már lassan elhagyjuk a kocsinkat.Már szalad a lányom :)
2009. ápr. 8. 08:16
4/7 anonim válasza:
Nekem még nagyon pici, ülni nem tud, de az napsütéstől függ, merre van állítva.
Kislányom is utálta, ha nem láthat, ezért jó darabig anno őt én is magam felé fordítottam. ( Imádom az ilyen nagyokosokat, h miért így vagy úgy csinálsz valamit.... Ne is foglalkozz velük!)
2009. ápr. 8. 08:19
5/7 anonim válasza:
Én is 5-6 kora óta előre fele tolom a baba kocsinkban. (nem is lehet másképpen). Imád nézelődni, meg a csajok után hátrafordulni még a babakocsiban is, hogy jobban végigstírölje őket, ha miniben vannak: arany drága 9 hós kisfiam... Ez szerintem attól függ, hogy ki hogyan neveli a gyerekét, ki mihez szoktatta hozzá. Ő is nagyon anyás, ha ott vagyok a közelében én kellek neki, és nekem hisztizik, hogy fogjam a fenekét. Szóval szoktatás kérdése. Én azért szeretném némi önállóságra nevelni. Így vannak olyan órák, amíg én fordíthatok magamra is némi időt,addig a mama vigyáz az unokára. Én nem akartam elkapatni sosem. Ettől függetlenül hatalmas a "szerelem" kettőnk között.
2009. ápr. 8. 08:23
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem én vagyok az egyetlen :-) Próbáltam "kifelé" fordítva is. Egy ideig érdekes volt neki, de aztán sírt, és keresett. Úgyhogy maradunk a szokásosnál. Köszi!
2009. ápr. 8. 08:23
7/7 anonim válasza:
A mi babakocsink csak egy irányba tolható,nekem háttal ül a manó,amikor még kissebb volt,beleraktam a hordozót és abban aludt,így én is láttam.Mára már 7hónapos elmúlt már szeret nézelődni,ritkán alszik el,és sokszor felnéz rám,hogy ott vagyok-e:D.Nincs semmi gond,told úgy ahogy neked jól esik.Boldog babázást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!