A foga jöhet? Sírt egész délelőtt kisfiam néha még fel is sikított.
Hát a fogak mindenre képesek...
Lányom is sokszor sír és felsikít, amikor a foga jön.
Bár babád még elég picike, de simán elképzelhető, hogy jön a foga és az okoz ilyen tüneteket.
Az én lányom 2 hós korától nyálzott, 4 hósan fehérlett az ínye, a doki szerint 1-2 nap és kint lesznek a fogak.
5 hós korában még semmi, csak a fehérség, aztán 2 hét nyűglődés következett.Nappal csak ringatva aludt el (előtte önállóan), majd júni 19-én kibújt az egyik, 21-én a másik fogacska.
Onnantól önállóan alszik megint, bár most is kicsit nyűgösebb néha és alig tud nappal aludni.A ringatás sem jön be.Tegnap eléggé túlpörgött, egy órával hamarabb megfürdettem, de csak nem tudott elaludni.Sírt és nyűglődött, aztán egyszer csak kifáradt és bealudt.
Elég nehéz időszak ez, de túl kell élni.Én még hálát adok az Istennek, hogy viszonylag könnyen megy:)
Nálunk nagyon bevált a Dentinox:egy borsónyit a fehér részre és gyorsan cumit neki, hogy ne nyalja le.De ezt csak 3-szor lehet egy nap.
Van többféle fogzáskönnyítő és homeopátiás szer.Mindkettőtöknek jót tennél vele:)
7 hós a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!