Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a fül...

Mi a véleményetek a fül hőmérőről mennyire pontos? Babáknál beválna, ha azzal mérnénk a test hőjét?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sokan dicsérik, de én inkább elraktam. Pedig z enyém elég jó márka... De: ahányszor mérek vele, akár néhány percenként, mindig mást mutat még nekem is... a lányomnak szintúgy. Szóval: bár a digitális kicsit több idő alatt mér, mégis a legpontosabb, ha végbélben azzal mérek.
2011. júl. 31. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Mocorgó babánál teljesen pontatlan, csak és kizárólag a popsis hőmérőt javasolják kicsiknél.

Megjegyzem: nekünk van és 2 perc különbséggel nálam is mást mér, pedig én nyugton vagyok:)) Én nem bíznék benne.

2011. júl. 31. 20:39
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válasszokat, ti milyen hőmérőket javasoltok? mert ami nekünk van az iszonyat pontatlan?
2011. júl. 31. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
A polcon porosodik, 10 -ből 10 x mást mér !
2011. júl. 31. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam fülhőmérőn, de mindenki lebeszélt róla. Sima 900 Ft-os digitálisat vettünk a patikában, azzal mértem popsiban mindig a hőjét, az a legpontosabb módszer.
2011. júl. 31. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Elnézést hogy kérdezek, de mennyi ideig kell a popsiban mérni?
2011. júl. 31. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
A digitális csipog, ha vége a mérésnek.
2011. júl. 31. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy hétig hittem azt, hogy hőemelkedésem van miatta... és nem.

Babáknál meg használhatatlan, a múltkor a gyerekdokim magyarázta el, hogy bizonyos szögben-mélységben mér csak pontosan, mert valami hullámokat küld ki, nem értek hozzá sajnos, hogy elmagyarázzam pontosan :)

szóval nem ajánlom...

2011. júl. 31. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet akár milyen drága, nem jó a fülhőmérő. A popsis digitális hőmérés a legbiztosabb. Az én kislányom 9 hós, de ha kell, még popsiban mérünk. Bár tény, hogy sosem tiltakozott ellene:) De tényleg!
2011. júl. 31. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a fülhőmérőt csak visszaellenőrzésre használom, mikor este pl. 39 fokos láznál beadom a kúpot. Után nyugodtan alszik és tudom mérni, hogy meg le a láz...
2011. júl. 31. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!