Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A rácsos ágyból mikor vettetek...

A rácsos ágyból mikor vettetek ki egy rudat, hogy ki tudjon mászni, ha szeretne?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor szobatisztaságra szoktattuk, hogy fel tudjon kelni bilizni.
2011. júl. 30. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Túl későn. Egyszer elszundítottam a kiságy mellett a földön, és arra ébredtem, hogy rám esett a gyerek, ugyanis átmászott a rácson.

Szóval mikor kezd próbálkozni a kimászással, szedd ki a rácsot, mert kieshet a lurkó, teljesen mindegy mennyi idős.

2011. júl. 30. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a villámgyors válaszokat! :)
2011. júl. 30. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Hmm hát én akkor szedettem ki apával a rácsokat mikor már meguntam kiemelgetni a gyereket mert hát azért elég megerőltető őt kivenni meg berakni ez kb másfél éves kora körül volt...
2011. júl. 30. 23:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Ebben van valami...A lányom is 15kg már...:)(2éves)Mindenkinek szép estét!
2011. júl. 30. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk simán kimászott a pelenkázóra, és onnan 1 m magasból leereszkedett a szőnyegre. Pár nap múlva ez már rutinból ment neki. Ha még 2 hetet hagyunk, szerintem vissza is mászott volna. Ezt a gyereket már akkor is körbe kellett vinni minden nap 3-szor az egész lakásban, mikor még ülni se tudott. Mindig mutatta, hogy merre vigyük.

A másik meg kinyitotta a járóka szélét és kiborult vele együtt. Na, az azért megrázó élmény volt neki.

2011. júl. 31. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 22 hónapos, még rácsokkal alszik, nem vesszük ki neki, csak napközbenre. Ha letesszük aludni, rácsokat visszarakjuk.

Előfordult, hogy elfelejtettük berakni a két kivehető rácsot, a kis mocsok kimászott, és a sötét szobában a szőnyegen ülve játszott meg dumált (persze azért a szobából nem mert kijönni, tudta, hogy elvileg aludnia kellene). :))

Szeptembertől megy bölcsibe, ott valószínűleg rács nélküli ágyon alszanak, így akkor itthon is áttérünk a junior ágyra (átalakítható a rácsos ágyunk).

2011. júl. 31. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!