A rácsos ágyból mikor vettetek ki egy rudat, hogy ki tudjon mászni, ha szeretne?
Túl későn. Egyszer elszundítottam a kiságy mellett a földön, és arra ébredtem, hogy rám esett a gyerek, ugyanis átmászott a rácson.
Szóval mikor kezd próbálkozni a kimászással, szedd ki a rácsot, mert kieshet a lurkó, teljesen mindegy mennyi idős.
Nekünk simán kimászott a pelenkázóra, és onnan 1 m magasból leereszkedett a szőnyegre. Pár nap múlva ez már rutinból ment neki. Ha még 2 hetet hagyunk, szerintem vissza is mászott volna. Ezt a gyereket már akkor is körbe kellett vinni minden nap 3-szor az egész lakásban, mikor még ülni se tudott. Mindig mutatta, hogy merre vigyük.
A másik meg kinyitotta a járóka szélét és kiborult vele együtt. Na, az azért megrázó élmény volt neki.
Kisfiam 22 hónapos, még rácsokkal alszik, nem vesszük ki neki, csak napközbenre. Ha letesszük aludni, rácsokat visszarakjuk.
Előfordult, hogy elfelejtettük berakni a két kivehető rácsot, a kis mocsok kimászott, és a sötét szobában a szőnyegen ülve játszott meg dumált (persze azért a szobából nem mert kijönni, tudta, hogy elvileg aludnia kellene). :))
Szeptembertől megy bölcsibe, ott valószínűleg rács nélküli ágyon alszanak, így akkor itthon is áttérünk a junior ágyra (átalakítható a rácsos ágyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!