Kb. 2 hete váltottunk a Tesco zöld 4-re, mert a kisfiam combját szorította kicsit a 3-as. Igaz, hogy a köldöke fölött ért a teteje, jó magasan a pociján, de nem zavarta. Akkor volt 6600 gramm. Most nagyot nyúlt szerintem, mert hirtelen túl bő lett a pelus combrésze, és mellémegy a pisi. Úgy tűnik nekem, hogy vékonyabb a combja, ha ilyen lehetséges. Most 7 kg körül van. Szerintetek vehetek újra 3-ast egy ideig emiatt, vagy az most máshol lesz kicsi rá? Jó nagy csomag, szóval nem szeretnék kicsit venni, de ez sem jó így! Egyáltalán hol kell véget érnie a pelenka felső részének? Az a jó, ha összeérnek a tépőzárak középen? Ti honnan látjátok, ha váltani kell?
Előre is köszi, ha válaszoltok!
2011. júl. 30. 18:03
1/7 anonim válasza:
Így mi is voltunk. Én nem vettem kisebbet újra.Próbáld meg feljebb húzni, én úgy csináltam. Az nem baj, ha takarja a köldökét.
2011. júl. 30. 18:06
2/7 anonim válasza:
A tépőzáraknak az oldalsó részekről kell benyúlnia, de nem szabad összeérnie!! A köldököt takarhatja.
Én onnan tudtam, ha váltani kellett, hogy túlfolyt a pisi.De az nem attól volt, hogy nyúlt a gyerek, hanem egyszerűen többet pisilt már és nem bírta a pelus :)
Szerintem (!) inkább egy nagyobb, amit kicsit jobban rá lehet igazítani, mint egy kisebb, ami szorítja.
2011. júl. 30. 18:11
3/7 anonim válasza:
És amúgy tudom, vannak jó meg megbízható márkák, meg anyagiak és a tescósat nem lehúzni akarom; de ahhoz képest a pampers vagy a libero nálunk sokkal jobban teljesített minden téren! ....
2011. júl. 30. 18:17
4/7 A kérdező kommentje:
A Liberot próbáltam, de nekünk nagyon nem jött be, alig vártam, hogy elfogyjon! Huggies szintén. A Libero volt számunkra a legrosszabb, két órát sem bírt ki, folyton átöltöztünk. Pedig anno a lányomnál nagyon szerettem. Lehet, hogy a fiúk mások, máshol kell a pelusnak "teljesíteni".:)))
2011. júl. 30. 18:30
5/7 anonim válasza:
nekem is fiam van és egyedül a liberoból nem folyik ki a cucc
2011. júl. 30. 19:12
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor feladom, passz...Lehet, hogy én bénázok el valamit.:((
2011. júl. 30. 19:39
7/7 Snapette válasza:
Sztem nem baj, ha a tépőzárak összeérnek. Volt olyan is, hogy vagy két centire átfedték egymást, mert nagy volt a pelus, de mikor feladod rá, meg tudod nézni, hogy hasnál szorítja-e: bedugod az ujjaidat, ha könnyen bemegy, akkor nincs gond, és a combjánál is jobban rajta van, ha összébb húzod fent. A combja éppen lehet vékonyabb, de annyival nem szerintem, hogy kifolyjon a pisi miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!