Oda merjem adni a fiamnak? Párom nagynénje 2.szor hoz france lait tejpépet. Nem merem megetetni a fiammal, csomó kínai szöveg van rajta.
francio-ban gyártották a vonalkód szerint, az 1ik oldalán angol szöveg van, a másikon vmi kriksz kraksz japán, kínai, vietnámi, nem tudom pontosan melyik... ti oda mernétek adni a gyermeketeknek?
eddig mindig nagyon jó kajákat hozott neki, szóval tanácstalan vagyok.
Másold be vagy küldd el priviben az angol szöveget, hátha tudok segíteni!
Üdv.
köszi:)
a szöveget értem, semmi extra. összetevők, vitaminok 1 táblázatba foglalva és elkészítési utmutató. ami zavar, h miért van rajta kínai írás? én a kínai tejporokra asszociáltam egyből, és ezért nem merem megeteni vele. ami persze lehet, h hülyeség, mert a vonalkód 3-assal kezdődik, ami elméletileg francio-ból származik.... de mégis sok rajta a kínai szöveg. annyi pont mint az angol...
köszi a válaszokat!
google nem tud róla semmi használhatót, már próbáltam párszor. asszem mennek a kukába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!