Mekkorák voltak azok a babák 5 hónaposan akik 3 és fél kg körül születtek?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 hósan 6420 g. 3460g-val és 50 cm-vel született. Az utolsó 2 héten csak 20 g-t hízott, és erre a védőnéni csak csóválta a fejét, de mivel kis dundinak néz ki, nem mondott semmit, amin változtatnom kellene. Még csak anyatejet eszik. Kiváncsi lennék másoknál is ilyen volt a súly, vagy ténylet kell egy kicsit aggódni.2009. ápr. 7. 11:31
11/12 anonim válasza:
Akkor én megnyugtatlak :-) Nekem a lányom 4 kg-val született 5 hósan még "csak" 6570g.Viszont nyurga,53cm -vel született és túl van már a 65 cm-en.Ezen a héten nem hízott,valószínű,hogy inkább nőtt.Ha eszik ,jókedélyű,szerintem nincs baj.2-3 héig ha nem hízik,aggódni akkor sem kell,csak lehet ajánlani fogják,hogy kezdj el hozzátáplálni.A lányom 4x szopi,1x eszik szilárdat.5 hós múlt
12/12 anonim válasza:
nekem 3700g szül .és 5 hósan 8.kg és 74-es ruha. Nem nagyfej és nem kövér de a combi szép hurkás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!