Babé vagy Vishy napkrémet vegyek inkább 8 hónapos lányomnak?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, h' mindkettő véd az UVA sugarak ellen is, ezért mindenképp e kettő közül fogok választani. Szívesen venném azok tapasztalatát, akik használják valamelyiket, h' jók-e, nem zsírosak-e stb. Továbbá a tej vagy a spray a praktikusabb?2009. ápr. 7. 10:53
1/5 anonim válasza:
Én a bebét használom a 11 hós csajszimnál, nagyon bevált. Kicsit húzós az ára, ha jól emlékszem 4000 ft volt tavaly. Kicsit sűrá az állaga, de hamar beissza a bőre és soha nem volt mécsak kicsit sem piros a bőre a naptól. Csak ajánlani tudom.
2/5 anonim válasza:
A spray praktikusabb, nehéz egy izgő-mozgó gyermeket bekrémezni..:) Én a Babét vettem, az mégiscsak babáknak kifejlesztve, de van Vishy is, azt én használom. Mindkettő jó, nem zsírosak és olyan jó az illatuk..:)
3 hós kislány anyucija
3/5 anonim válasza:
szia! szintén babe,nekünk nagyon bevált minden készitménye
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor eldőlt: köszönöm a segítségeteket. Indulunk is a patikába. További szép napot !
2009. ápr. 7. 11:17
5/5 anonim válasza:
Én a BAbé mellet döntöttem, és nem bántam meg. van napozókrémje is spray-e is.Kellemes az illata, és a legfontosabb, maximális védelmet nyújt a gyermek bőrének.tengerparton sem égett le.... Napozás utánra megvettük a Babé Aloe gélt, ez egy isteni termék, epilálás után is használom+nyáron testápolónak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!