Mit csináltok a babátokkal amikor már fogalmatok sincs miért sír?
Apa hanyatt fekszik, és a babát a meztelen melkasára teszi. Ez eddig minden általam látott gyereknek bejött. Ha nincs ott apa, akkor csak tedd a szivedre.
Van aki szereti, ha gyöngéden az arcába fújnak.Ép csak lehelletnyit.
De sírás nélkül nem tudod felnevelni. Egy kicsit sírni is kell. Vedd a karodra!
A szereteteddel nem fogod elkényeztetni, ne izgulj!
Én ilynekor kendőbe kötöttem. Tuti recept! Bárki aki használta annak bevált. Szerintem tegyél egy próbát! (Vannak kendős babamama klubok, ahol kipróbálhatjtáok a kendőt mielőtt megvennétek)
05:03 újra.
Amúgy nekünk a Republic zenéje egyébként is bejött. A kicsi megnyugodott Cipő hangjától. :)
Meg próbálj meg vmi rendszert vinni a lefektetésbe. Az én lányom már nappal is tudja, h kiságy, puszi, zenélő = alvás. Idő kellett hozzá, de megtanulta. Néha ugyan sírdogál 3-5 percet, de aztán elalszik. Sajnos néha "túlpörögnek", és a saját fáradtságuktól nem tudnak aludni, csak sírnak. Ilyenkor nem segít semmi, csak az, h leteszed aludni és kicsit hagyod sírni. Rossz érzés, de ez van.
Nálunk most lett rosszabb a helyzet, fogzik a drágám. :(
Szia!
Kitartás!!! Nagyon nehéz gyakran, az ember olyan tehetetlennek érzi magát!
Nálunk a folyamatos sírásra ennyi idős korban, a babakocsiban való sétálás+alvás tette meg a hatásást. Az én picurkám azért sírt sokat, mert fáradt volt, de sehogy sem tudott elaludni szegény; a levegőn mindig sikerült neki.
Bejöhet még, hogy hasra fekteted, simized a hátát, és a füléhez hajolva halkan énekelsz neki.
Próbálj ki mindent, hiszen minden baba más és más. Az én tapasztalatom az, hogy mire rájövök egy dologra, addigra már el is múlik, és jön az újabb rejtély:)
Hívj át egy barátnődet, segítsen kicsit, vagy vesd be apát, nagyszülőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!