Vesemedence tágulatnál milyen gyógyszert ill. beavatkozást csinálnak 10 hetes babánál?
szia!
a vizelet elfolyásának akadálya végett keletkezett vesemedence és vesekelyhek tágulata.
Nálunk is ez a probléma a fiam már 3 hós, nekünk majd most kell menni vesegondozóba.
Állítólag nem csinálnak semmit csak pisit néznek, a gyerekek 1 éves korára általában kinövik.
Én is megijedtem, azt mondták nem lehet baj csak folyamatosan ellenőriztessem a pisijét, ha pozitív nem tudom mi lesz, gyerekorvos nem mond semmit?
köszönöm a válaszokat!
Debrecenben lakunk hnapután lesz vizeleteredmény.
Reméljük minden rendben lesz üdv!
Szia!
Nekünk két hetes korábban derült ki h van vesemedencetágulatunk ,és sajnos azóta is folyamatosan küzdünk mert ahúgyúti fertőzést is kapott és ez a baktérium vissza jön folyamatosan. már 5 antibiotikumos kúrán vagyunk túl, hát mi 10 hósak vagyunk és sajnos men változott a tágulat ugyan akkora maradt voltunk katéteres feltöltésen és úgy röntgenezték, de szerencsére nem tárolta a folyadékot hanem azonnal kipisilte, holnap megyünk kontrollra megint, már a frász kerülget előre . Ja és azt is mondta h nálunk ez a pelus korszak végéig megmarad.
Nekünk azt mondta a doki h ha tárolt volna akkor műtét mert az nem jó mert állandóan a baktériumok tanyája lehet.
Ne izdulj reméljük ti sokkal szerencsésebbek lesztek!!
jobbulást nektek
üdv.10 hós kislány anyukája
előző anyuka vagyok.
válasz a kérdésedre ha pozitiv a vizelet akkor antibiotikum, és azon a napon amikor elkezditek szedni adjál mellé normaflort 1 ampullát két felé osztva a hasmenés miatt, mert sajnos 10 napos egy kúra és már az első adag után nagyon híg széklet van és marad amig szedi de a normaflore segit h egy kicsit helyre álljon!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!