Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért barnult be a kislányom...

Miért barnult be a kislányom egyik arany fülbevalója?

Figyelt kérdés

Csak az egyik fülében. Konkrétan olyan, mint amikor egy fényes vas megég a tűzben, olyan színe van. :(

Rendes ékszerboltban vettem. Előtte 24 órán át ázott alkoholban. Két hónapja van a fülében, és ma vettem észre, hogy az egyik ilyen égett-barnás színű lett. Járt már valaki így?

2009. ápr. 6. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt ilyen.incsen a babád füle begyulladva??

vedd ki a füléböl,mosd le,kend be jóddal,és tedd vissza a fülébe.Ha nem jön le róla az elszínezödés,vidd vissza az ékszerboltba.Gondolom,hogy megvan a papírja??

2009. ápr. 6. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem volt begyulladva a füle. Persze megvan a papír, csak egy másik városba kell menni emiatt! :((

Még sose láttam ilyet arany ékszernél. És az a gyanús, hogy ha nem igazi arany lenne, akkor az alkoholban való ázástól kiderült volna.. de nem.. csak most, miután már 2 hónapja viseli...

2009. ápr. 6. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Arany, csak rossz minőségű. Én órával, sógornőm külföldi lánccal jártvigy. Mnden aranyékszer több fém ötvözete, gondolom a réz jött ki rajta. Vidd másik ékszerészhez, ne oda ahol vetted, hogy mi ez a szin rajta! Őszintébb lesz, mint ahol vettétek, szóval először máshova vidd, nálunk pl van ötvös a városban, egy sima eladólány a pult mögött nem biztos hogy tud segiteni...
2009. ápr. 6. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :) Jó ötlet!
2009. ápr. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!