Mikor kéne vinnem sétálni? Amikor már álmos, vagy mikor éber?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy kisfiam olyan korba lépett, mikor nem hajlandó aludni, túlfáradja magát és akkor nincs el a babakocsiban, üvölt. Ha meg éber akkor meg azért nem akar babakocsiban sétálni. A hordozókendőt szereti, azt is kifelé fordítva, de akkor meg égeti a nap az arcát. 3 hós, még nem akarom kitenni közvetlen napfénynek. Ma még csak negyed órát voltunk kint annyira hisztis. :(2009. ápr. 6. 12:56
1/4 anonim válasza:
Amikor kezd álmosodni. Amikor a kisfiam hasonlót produkált egyetlen esetben sem vettem ki a babakocsiból. Megtanulta, hogy ott lehet aludni, nézelődni, de hisztivel nem ér el semmit. kb. 2-3 alkalom után tudta, és azt is, hogy ha babakocsi, akkor alvás. Így a napirendjét jól ki lehetett alakítani, és amikor nem tudtam kivinni, akkor is könnyebben aludt el.
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az én kisfiam is 3 és fél hónapos, ébrenléti ideje alatt nem igazán nézelődik el a babakocsiban. Én úgy csinálok, hogy mikor látom, hogy álmos, hasra fektetem a kocsijában, tologatom a füves udvaron, és úgy alszik. Amíg nem tud ülni, szerintem lehetetlen lesz másként vele.
4/4 anonim válasza:
Az enyém 2 hós. Etetés után kb. fél óra beszélgetés vele, aztán kezd elálmosodni, akkor kiviszem, ha lehetőségem van rá. Mivel panelben lakunk, így a babakocsi a tárolóban van, nem tudom sajnos az erkélyen tologatni, csak ha felcipelem az emeletre. Már próbáltam pihenőszékben altatni, de nem akart elaludni, ordított.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!