Dagizsu kérdése:
Van valakinek Érden, Diósdon vagy a XI. kerületben jó gyermekorvosa, akit szívesen ajánlana?
Figyelt kérdés
Most 3 hónapos a babám, és nem vagyok megelégedve a jelenlegi orvosunkkal. Érden lakunk, de messzebb is elmennénk egy jó orvosért.2011. júl. 27. 12:14
1/4 anonim válasza:
Én XI.kerületi vagyok.A Fehérvári úti szakrendelőbe járunk a Kuti doktornőhöz.Nekünk bevált.
2/4 anonim válasza:
mi a probléma a mostani orvossal?
ha igényled azt, hogy nagyon elővigyázatos legyen és sok mindenről tájékoztasson az orvos, akkor tudnék valakit ajánlani. ha első babás vagy, akkor nem árt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Első babás vagyok, igen! :)
Itt Érden, akihez járunk doktornő szerintem nagyon felületes. Legutoljára a kisfiam nyakán volt egy piros folt, mely a nagy melegben jött ki. A doktornő szerint az gomba volt, és azt mondta kenjek rá canestent. Nos a piros foltból hatalmas és élénkebb piros folt lett, ezért felhagytam a canestennel. Helyette egy kis propolisos krémmel kentem be, és 1 nap alatt elmúlt a folt.
Több ilyen hasonló dolog volt, és nem szeretném megvárni, hogy nagyobb problémánk is legyen, ezért szeretnék váltani.
2011. júl. 28. 09:58
4/4 anonim válasza:
Írtam neked privátban, remélem tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!