Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírjátok azokat a hülye...

Hogy bírjátok azokat a hülye szomszédokat, akikre pont akkor jön rá a kopácsolás, fúrás-faragás, amikor a babátok alszik?

Figyelt kérdés

Pedig egy szavam se lehet, mert annó rászoktattam, a zajban való alváshoz is, de a konkrét kopácsolásra és egyéb ilyen zajokra nem lehet nem felébredni.

Ráadásul még ha ki is tudnám deríteni, hogy honnan jön a zaj, még akkor sem tudnék odamenni, hiszen nem hagyhatom egyedül a babámat.

2011. júl. 27. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Nem értek veled egyet, már elnézést. Azért hülye a szomszéd, mert nem tudja, hogy a te babád mikor alszik? :O

Nálunk is szoktak fúrni-faragni, de nem igazán érdekel, mert a babám akkor is mélyen aludna, ha bombát robbantanának az ágya mellett. :D

2011. júl. 27. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én értem miről írsz, bár a "hülye szomszéd" megfogalmazás valóban túlzás. Nyilván halálra idegesít már, de attól még nem ő a hülye, csak a helyzet szerencsétlen. Én is panelban lakom és ugyanígy érzek, ahogy te. Az egyik fiam irtó rossz alvó, örülök, ha végre elalszik, erre a szomszéd elkezd fúrni, kb 10 percenként egy lyukat. Esély sincs az alvásra, így egész nap nyűglődik.

De emlékszem, amikor még nem volt gyerekem, én sem gondoltam arra, hogy déltájban ne fúrjunk. Most már természetes, de azelőtt csak arra figyeltünk, hogy kora reggel és este ne zajongjunk.

Ezért én sem szólok senkinek, nyilván akkor csinálják, amikor ráérnek. Az este 10 órás kalapálásért viszont simán átmegyek reklamálni.

2011. júl. 27. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen idegesítő, főleg ha hétvége van és esetleg apa is pihenne.

Mi most vagyunk túl egy nagyobb átalakításon (a szomszédhoz került 2 szobánk)és ő csak vasárnap tudja csinálni a lakását, mert amúgy dolgozik.De volt, hogy este 9-kor jött rá a véshetnék hétköznap.Szerencséje, hogy a lányom akkor már aludt, így nem ébredt fel, de ha nem aludt volna, akkor nem is tudott volna elaludni.

A szomszéd fia bejelentette, hogy szombaton buli lesz (nem hangszigeteltek a falak)és nem fogunk aludni.Kedves tőle, hogy szólt és engem nem is zavar különösebben, de ha a lányom egyszer is felébred az üvöltő tankcsapdára akkor a szomszéd villanyórája biztos repülni fog, ahogy a páromat ismerem.Én megelégednék azzal, hogy lekapcsolom:)

Majd meglátjuk, mindenesetre bosszantó, ha a gyerekem azért nem tud rendesen pihenni, mert a szomszéd vés, fúr, farag meg ami kell.

7 hós a lányom

2011. júl. 27. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk éppen most is verik a falat a szomszédban, minde erejükkel! "Várom" mikor is ébred meg rá a kisfiam! :( Nagyon utálom az ilyet, és ez az szomszéd sajnos már évek óta mindig újat talál ki,mindig van valami dolga valami átépítés beépítés felépítés, és álatlában vagy estefelé, vagy délben kezdi el! Hogy miért?? Nem tudom.. Nagyon idegesítő!
2011. júl. 27. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!