Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran változtatjátok...

Milyen gyakran változtatjátok a baba ételeit? Hány napig adjátok ugyanazt?

Figyelt kérdés
A lányom 7,5 hónapos kb.1 hónapja kezdtünk enni és mindenkitől azt hallom egyfajta ételt adjak neki 1 hétig.Ha mindent 1 hétig etetek vele nagyon sokára kaphat változatos kajákat.Most már lassan 8 hónapos lesz és még csak almát,körtét,banánt,krumplit,meg sárgarépát evett.Én mostanában 4 naponta áttérek valami más ételre,rosszúl teszem?
2009. ápr. 6. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
elég ha 3 naponta változtatod..addigra ugyis kijön ha vmi baja van tőle
2009. ápr. 6. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is három naponta adok újat (6 hónaposan kezdtük a gyümölcsöket, hét hónaposan a zöldségféléket). Az enyém egyelőre a zöldségeket csak gyümölccsel együtt eszi (egy kanál egyik, egy kanál másik), de a harmadik napra a zöldség kerül túlsúlyba. Nekem is soknak tűnik az egy hét: ha valami gondot okoz, az egy-két nap múlva kiderül, illetve szerintem ők is megunnak egy-egy ízt. Nyugodtan válts hamarabb a különféle ízekkel. Én például az egy-két kanalas kóstoltatást is hamar abbahagytam, mivel az újdonságokból általában kis mennyiséget eszik amúgy is. Szerintem jól csinálod.
2009. ápr. 6. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

én 2-3 naponta változtatom,de inkább 2.Amit már evett és nem volt probléma,ahhoz rakhatsz mást Pl.krumplihoz: cékla,őszibarack,paradicsomlé(Kecskemétis bébiital)

De 3 félét is össze lehet keverni...

2009. ápr. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!