Miben altatjátok éjszaka a 4 hónapos (és kb. ekkora) babáitokat?
Figyelt kérdés
A hálózsák hosszú újjú bodyval? De mintha melege lenne benne. Rövid újjú body? De akkor meg éjjel nem fázik? (én mint felnőtt, fáznék rövid újjúban). Takaró? Kell még a hálózsákra? Annyira nem érzem, hogy mit kéne adni a kislányomra. :(2009. ápr. 5. 21:46
1/5 anonim válasza:
én egy hosszú ujjú rugiban altatom, és teszek rá két plédet, kezdettől fogva így van és nem fázik. kb 22-23 fok van.
2/5 anonim válasza:
szia, én a kisfiamra egy vékony pamutrugdalózót adok ami hosszú újjú, erre jön a takarója és kész. a rugi alatt csak a pelus van. Szerintem a hálózsák csak akor kell ha nem takarod még be plusszban, vagy akkor a hálózsák alá már ne adj semmit, most egyébként sincs már hideg. Babája válogatja ugyan, van amelyik fázósabb van amelyik nem. Ha nyűgös és izzad a tarkója akkor biztosan melege ven.
3/5 anonim válasza:
A 3 hós lányomat hosszú ujjú body-ban, hosszú ujjú pólóban és vastag hálózsákban altatom. Arra már csak egy vékonyabb takaró kell. Én is mindig bajban vagyok az öltöztetéssel, de nézegetem a tarkóját, ha hideg, adok még rá, ha izzadt, akkor leveszek..:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, hasznos volt amit írtatok! Hosszú újjú bodyt adok rá és vékony (nagyon vékony) hálózsákot. És arra még egy vékony gyerekpaplant is adok. CSak azért vagyok bizonytalan, mert fürdés után ,mikor felöltöztetem, izzad. Éjjel, mikor elalszik, akkor már nem tapogatom a nyakát hátul, de reggel nem izzad... Köszi még egyszer.
2009. ápr. 5. 21:54
5/5 anonim válasza:
szia. én hosszú ujjú bodyt adok rá harisnyával és erre jön a hálózsák, ami nem vékony, de nem is bundás. takarót már nem teszek. sőt épp azért hálózsákozunk, mert magára húzza a takaróját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!