18 hónapos "nagy"tesót bevittétek meglátogatni, amikor kistesója született?
Én nem vinném be a nagytesót. Az én lányom 22 hónapos volt, mikor kistesója született, és biztos vagyok benne, hogy nem értette volna meg, miért kell neki hazajönnie.
1-2-szer kérdezte, hol vagyok, mama-Apa-keresztapu elmagyarázta, hogy hol, és kész, ment az egész napos játék tovább. Úgy gondolom, engem jobban megviselt a távollét, mint őt. :-(
Viszont én már tudatosan készültem az elválásra úgy, hogy fél-egész napokat más vigyázott rá.
Szia!
Én is nemrég hasonlót kérdeztem, mostanában én is ezen agyalok, nekem 21 hós lesz akkor, még mindig nem tudom hogy legyen.Ötletet nem tudok , én szeretném ha bejönne, párom úgy gondolja az jobban megviselni nehéz.
De jó egészséget és sok boldogságot nektek.
Szia,
Igen, behozta a nagyobb lányomat hozzánk. Az ég világon semmi nem volt. Sem ő, sem én nem sírtam :)
Neki a kisbabánál és tőlem sokkal több érdekes dolog volt ott: padok a folyosón, lépcsőház (mi földszintes, kertes házban lakunk), a parkoló, stb :D
Szerencsére akkor járt először kórházban.
De amúgy ez egy olyan régi kérdés, hogy a nagy már 12 éves múlt, a kicsi pedig augusztusban tölti a 11-et :)
Szalad az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!