Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik Corn Flakes (babáknak...

Melyik Corn Flakes (babáknak készített gabonapehely) nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, adalékot, cukrot és kakaót?

Figyelt kérdés

Reggelire szeretném adni joghurttal másfél éves kisfiamnak.

Olyat keresek,ami gyorsan,könnyen elkészíthető és gyerekeknek való. Írjatok légyszi konkrét márkát!

Előre is köszönöm.

2011. júl. 26. 13:55
1 2
 11/13 xStefix ***** válasza:

Az én lányom a saját izzadságára allergizál, ami valószínűleg a korai és felesleges tápszeres pótlás miatt jött ki anno. :(

Ezért kicsit késleltettem is nála a tejtermékeket, de mivel nem reagált rá, később már én is nyugodtan adtam neki, ahogy a Kérdező is, gondolom. Sima bolti tejet közel 2 éves kora óta iszik (addig tűrtem a gyerektej egetverő árát..).

Kérdező, a tied mire allergiás, ha ételre nem?

2011. júl. 28. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudjuk,mire allergiás. Atópiás dermatitis. Öröklött,pedig a családban nincs ekcéma... Azt olvastam,sokszor nem mutatható ki az oka.

A diéta alatt nem ettem déli gyümölcsöket,olajos magvakat,paradicsomot,halat,egy ideig tojást sem.

2011. júl. 28. 22:07
 13/13 A kérdező kommentje:
xStefix! Hogy derült ki,hogy az izzadságára allergiás a gyermeked? Az enyém is nagyon izzadékony,az ekcéma is meleg kiütéssel indult. Rendszeresen járunk bőrgyógyászatra,ott fel sem merült ilyesmi...
2011. júl. 28. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!