Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már ki lehet vinni a 7 hós...

Már ki lehet vinni a 7 hós babát járókában napközben?

Figyelt kérdés
De ha kiteszem a napra, ott nagyon tűz a nap, az árnyékban meg még nincs olyan jó idő szerintem. Van aki már kivitte a picúrt? És ha igen, mit adtatok rá? Nem fázik meg?
2009. ápr. 5. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ki lehet vinni, de ha árnyékba rakod jobban öltöztesd fel. Persze nem kell rá sok ruha, de azért ne csak egy rövidujjú bodyt adj rá.
2009. ápr. 5. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én szombaton kitettem, ilyen fél napos, fél árnyékos helyre.Volt rajta egy rövid ujjú body egy nagyon vékony felső és egy harisnya!Bőven elég!!!!!Sok innivaló.
2009. ápr. 5. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom napok óta a teraszon érzi csak jól magát. Nincs járókánk, így két vastag plédet terítek le, azon játszik (még nem mászik). Hosszú ujjas body, vékony nadrág, zokni és kocsicipő van rajta. Tegnap 23 fok volt a teraszon árnyékban, a lakásban sem volt ennyi télen, csak 21-22 fok. Akkor se öltöztettem fel jobban. Eddig még náthás sem volt. 7 hónapos
2009. ápr. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!