16 napos fiamnak leesett a köldökcsonkja. Sárgás száraz valami van benne, ezt hogy kell kitakarítani és minden pelusnál kell alkohollal kezelni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 15:21
1/5 anonim válasza:
aha, amíg nem tisztul ki neki, addig alkoholozd tovább.
2/5 A kérdező kommentje:
De ki kell kotorni azt a sárgás valamit?
2009. ápr. 5. 15:37
3/5 anonim válasza:
persze, nyugodtan szedd ki neki. ha leesett a csonk, akkor már nem fáj neki, szóval ugyan olyan mint a miénk, rendesen ápolhatod neki, nem fog fájni, teljesen tisztára töröld, esetleg fültisztítóval, meg alkohollal is, nekem a gyerekorvos azzal csinálta, mert én nem mertem:)))
1. voltam
4/5 anonim válasza:
Óvatosan, de szedd ki belőle a váladékot és használd az alkoholt minden peluscserénél!
Nem kell félni, ha hozzáérsz!
Az én kisfiamnak begyulladt a köldöke, mert a nagyon nagy volt a csonk és nem mertem nagyon piszkálni.
5/5 anonim válasza:
Nekem azt mondták:Forraltvizes fültisztitoval csináljam és napi 2 szer alkohollal,mert nagyon szárit,hintöporozni is kell.Késöbbiekben elég fürdés után kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!